Angol labdarúgás
ANGOL LIGAKUPA, ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
2017. január 10. 09:00, kedd

Sorozatban kilencedik sikerére hajt az MU

Az angol Ligakupa már az elődöntőknél jár, a DIGI Sport pedig természetesen élőben közvetíti a sorozat utolsó szakaszának minden percét. Kedden a Manchester United és a Hull City csap össze, egyes csatornánkon pedig 20:55-től várjuk az angol futball szerelmeseit. Tartsanak velünk!
(Reuters)

A sorozat első elődöntőjének egyértelmű esélyese a Manchester United. A gárda a legutóbbi nyolc meccsét megnyerte és a november elején, a Fenerbahce ellen elveszített Európa Liga-összecsapás óta tizenegy megnyert csata mellett csak háromszor ikszelt a gárda, ráadásul azokat a találkozókat is uralták a vörös ördögök. Most a Ligakupában a Premier League sereghajtója lesz az ellenfél.

A Hull City a bajnokságban igencsak gyászosan szerepel, hiszen november eleje óta nem nyert a csapat bajnokit, ráadásul döntetlenből is csak három jött össze a gárdának azóta. Mike Phelant az elmúlt csütörtökön Marco Silva váltotta a kispadon, és ez az FA Kupában jól is jött a Hullnak, hiszen szombaton ki is ejtették a Swansea-t. Nos, a Manchester Unitedet nyilván nem lehet egy lapon említeni a walesiekkel, mindenesetre az biztos, hogy a PL sereghajtója nem feltartott kézzel lép kedden este az Old Trafford gyepére.

Ami egyébként a Ligakupa előző körét illeti, José Mourinho együttese 4-1-re kalapálta el a West Hamet, míg a Hull tizenegyesekkel ejtette ki a Newcastle-t. Hogy az elődöntő első felvonásán melyik gárdának jön ki jobban a lépés, az 20:55-től kiderül a DIGI Sport 1-en. A másik elődöntőt egyébként szerdán 20:40-től mutatjuk meg a DIGI Sport 2-n. Kedden és szerdán is tartsanak velünk!
 

ANGOL LIGAKUPA, ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Manchester United – Hull City 20:55, ÉLŐ, DIGI Sport 1
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:45
Amerikai futball
HFL, Dunaújváros Gorillaz - Budapest Cowbells A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.