Angol labdarúgás
ANGOL LIGAKUPA, ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
2017. január 11. 10:04, szerda

A Pool szerdán este tenne egy lépést az álomdöntő felé!

Szerdán este rendezik az angol Ligakupa második elődöntőjének, a Southampton – Liverpool párharcnak az első felvonását, és természetesen a DIGI Sporton ezt az összecsapást is élőben mutatjuk meg. Kettes csatornánkon 20:40-től élőben tekinthetik meg a meccset, tartsanak velünk!
(Reuters)

A Manchester United kedden este már tett egy lépést az MU - Liverpool álomdöntő felé, hiszen 2-0-ra legyőzte a sorozat első felvonásán a Hullt, szerdán esze pedig a vörösökön a sor, azonban Jürgen Klopp együttesének nehezebb dolga lesz, hiszen a Southampton idegenben nagyobb falatnak tűnik.

A Soton sz elmúlt időszakban igencsak visszafogottan teljesít, hiszen a legutóbbi három bajnokiját elveszítette, az FA Kupában pedig csupán döntetlent játszott a másodosztályú Norwich ellen, tehát a csapat idén még nyeretlen. Ennek ellenére a gárdát nem szabad leírni, hiszen a Ligakupa legutóbbi körében az Arsenal otthonában nyertek 2-0-ra, így harcolták ki az elődöntős szereplést, ráadásul az első felvonást hazai környezetben vívhatják meg.

A Pool formája már biztatóbbnak tűnik, hiszen a vörösök legutóbbi öt bajnokijukból négyet megnyertek, azonban kissé árnyalja a képet, hogy 2017-ben még nem nyert a csapat, hiszen a Premier League-ben a Sunderland otthonában ikszeltek, míg az FA Kupában a Plymouth elleni játszottak gólnélküli döntetlent.

Hogy melyik csapatnak sikerül megszereznie idei első győzelmét, az 20:40-től kiderül a DIGI Sport 2-n. Tartsanak velünk!
 

ANGOL LIGAKUPA, ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Southampton - Liverpool 20:40, ÉLŐ, DIGI Sport 2

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:45
Amerikai futball
HFL, Dunaújváros Gorillaz - Budapest Cowbells A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.