Angol labdarúgás
LABDARÚGÁS, PREMIER LEAGUE
2018. május 01. 14:24, kedd

Szalah újabb elismerést zsebelt be

Az angol Futballszakírók Szövetsége (PWA) is Mohamed Szalah-t választotta a szezon legjobbjának a Premier League-ben, nem sokkal azután, hogy az egyiptomi lett az év játékosa a Profi Labdarúgók Szervezeténél (PFA) is.
(fotó: Reuters)

Szalah 2017 nyarán érkezett Liverpoolba, és bár nagy várakozásokkal tekintettek felé, olyan elképesztő mutatót produkál(t), amely még a legkritikusabb írókat is meggyőzte. A vörösök támadója – minden sorozatot figyelembe véve – 43 alkalommal volt eredményes az idényben, és ez bőven elég volt ahhoz, hogy a szavazatok tekintetében megelőzze a korábban a legesélyesebbnek tartott Kevin de Bruyne-t (a harmadik egyébként Harry Kane lett).

Az egyiptomi – aki első afrikaiként lett a PWA választottja – a harmadik Liverpool-focista az elmúlt tíz esztendőben, Steven Gerrard és Luis Suárez után, aki magáénak tudhatja ezt az címet. További érdekesség, hogy az elmúlt hét szezonban hat alkalommal is ugyanaz a játékos lett a Profi Labdarúgók Szervezete és a Futballszakírók Szövetségének díjazottja is.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.