Angol labdarúgás
PREMIER LEAGUE
2018. május 28. 23:09, hétfõ

A Liverpool megszerezte Fabinhót!

A Liverpool csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az AS Monaco középpályását, Fabinhót. A brazil játékos július elsején csatlakozik a csapathoz.
Fotó: liverpoolfc.com

Az egész hétfői nap Fabinho és a Liverpool közti megállapodásról szólt, mely estére hivatalossá vált. A Monaco brazil középpályása aláírta szerződését a friss Bajnokok Ligája-ezüstérmes csapatnál, és az orvosi vizsgálatok után július elsején fog csatlakozni a klubhoz.

A 24 éves játékos a hírek szerint 50 millió euró ellenében érkezik az Anfield Roadra, és a vélhetően távozó Emre Can szerepét tölti majd be, illetve a hatos mezszámot kapja.

„Ez egy olyan dolog, amit mindig is akartam. Ekkora klubban játszani felemelő, így amikor felmerült nem is volt kérdés, hogy rábólintok. Igyekszem a legjobb teljesítményemet nyújtani, megírni a saját történelmemet ebben a klubban, és trófeákat nyerni a csapattal.” – nyilatkozta Fabinho a bejelentés után.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:00
Tenisz
WTA-torna, Eastbourne A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:35
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.