Angol labdarúgás
LABDARÚGÁS, PREMIER LEAGUE
2018. június 20. 10:45, szerda

Leno aláírt, Wilshere távozott!

Az Arsenal hivatalos honlapján számolt be a hírről, hogy leigazolta Bernd Lenót. Ezzel együtt azonban nem lehetnek teljesen boldogok a klub drukkerei, ugyanis Jack Wilshere 17 év után elhagyja az ágyúsokat.
(fotó: arsenal.com)

Sajtóértesülések szerint Leno ötéves szerződést írt alá új kenyéradójával, a londoniak pedig 22 millió eurót utaltak át a Bayer Leverkusen számlájára. Nagy kérdés viszont, hogy a 26 éves német hálóőr kinek a helyére érkezett, ugyanis az Arsenalnál két remek kapus is megtalálható a keretben Petr Cech és David Ospina személyében. A cseh portás azonban májusban töltötte be a 35. életévét, így valószínűleg ez a tény is közre játszott az új igazolásban.

Jack Wilshere viszont 17 esztendő után távozik a fővárosiaktól, amit egy hosszabb posztban jelentett be saját Instagram oldalán. Rég óta húzódott a szerződés hosszabbítás az angol középpályásnál, ami a napokban jár le, de végül hivatalossá vált, hogy nem született meg az egyezség a két fél között. A 26 éves középpályás így szabadon igazolható, azonban egyelőre még nem csapott le rá egyetlen egy klub sem.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.