Angol labdarúgás
LABDARÚGÁS, PREMIER LEAGUE
2018. július 02. 17:04, hétfõ

Szalah hosszabbított a Poollal

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool hivatalos honlapján és közösségi oldalain jelentette be, hogy új, hosszú távú szerződést írt alá (egyik) legjobbjával, Mohamed Szalah-val.
(fotó: liverpoolfc.com)

Az egyiptomi klasszis 2017 nyarán, Az AS Romától szerződött az Anfield Roadra. Azóta 52 alkalommal öltötte magára a vörösök mezét, ezen fellépések alatt 44-szer volt eredményes. Ebből 32 találat a Premier League-ben szerepel a játékos neve mellett, ez pedig új rekord a 38 fordulós pontvadászatban.

Szalah az előző idényben a Bajnokok Ligája döntőjéig vezette a Liverpoolt, ám ott sérülés miatt már az első félidőben le kellett őt cserélni, csapata pedig végül 3-1-re kikapott a Real Madridtól. A 26 esztendős futballista a világbajnokságra már visszatért, ám Egyiptom pont nélkül zárt az A csoportban.

A felek az új kontraktus feltételeit és hosszát nem hozták nyilvánosságra, ám egyértelműen leszögezik, hosszú távon képzelik el a közös munkát.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.