Angol labdarúgás
ANGOL LABDARÚGÁS
2018. július 09. 16:18, hétfõ

Megvan Wilshere új klubja!

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United hivatalos honlapján erősítette meg a hírt, hogy a szabadon igazolható Jack Wilshere csatlakozott a londoni együtteshez.
(fotó: www.whufc.com)

Az Arsenal korábbi tízesének június 30-án járt le a szerződése. Bár sokáig lehetett olvasni, hogy megegyezik a klub és a játékos a hosszabbításról, ám erre végül nem került sor. Az angol középpályás saját Instagram-oldalán köszönt el az ágyúsoktól, ahol 17 esztendőt töltött el.

A West Ham így végül ingyen szerezte meg a 34-szeres válogatott játékost, akivel három éves szerződést kötöttek a kalapácsosok. Wilshere a klub weboldalának nyilatkozott az új kalandról.

„Jó és különleges érzés ez. Sok ember tudja azt, hogy gyerekkoromban szoros kötelék volt köztem és a klub között. A szurkolók látni fogják a rólam készült képeket West Ham-mezben, nekem pedig a gyerekkori emlékek fognak eszembe jutni, amikor a kalapácsosoknak szurkoltam, és kijártam az Upton Parkba. Nagyon jól esik ez, hiszen a családom, és nagyon sok barátom West Ham-drukker, szóval most mindenki ünnepel.”

Wilshere távozásával szabaddá vált a 10-es mez az ágyúsoknál, de nem sokáig, hiszen Mesut Özil egyből lecsapott az üresen tátongó dresszre, így ezentúl övé lesz a különlegesnek számító szám.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.