Angol labdarúgás
LABDARÚGÁS, PREMIER LEAGUE
2018. július 14. 12:03, szombat

Shaqiri aláírt a Poolhoz

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool péntek este hivatalos honlapján, valamint közösségi oldalain számolt be róla, hogy szerződtette a Stoke szélsőjét, Xherdan Shaqirit.
(fotó: liverpoolfc.com)

Arról már korábban hallani lehetett, hogy a svájci válogatott játékos orvosi vizsgálatra érkezik az Anfield Roadra, de a felek még a hétvége előtt egymás tenyerébe csaptak, és megállapodtak. Sajtóhírek szerint a vörösök 13 és félmillió fontot fizetnek a Stoke Citynek a 26 esztendős focista játékjogáért.

A korábbi Jugoszlávia területén született futballista profi pályafutását Svájcban, az FC Baselben kezdte, majd 2012-ben a Bayern Münchenbe igazolt. A bajorfoknál töltött két és fél szezont követően az Inter alkalmazásában állt, mielőtt 2015-ben a szigetországba helyezte volna át székhelyét. Svájcban és Németországban összesen hat medállal lett gazdagabb, és tagja volt a Bayern 2013-as Bajnokok Ligája-győztes keretének is.

Shaqiri az oroszországi világbajnokságon remekül teljesített, a svájci nemzeti csapat mind a négy mérkőzésén kezdett, és egy góllal, illetve egy gólpasszal járult hozzá a válogatott nyolcaddöntőig tartó meneteléséhez.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.