Képek - Angol labdarúgás
Döntetlennel bajnok a Manchester United, a Chelsea ráadásul nem is tudott győzni. Otthon veszített fontos meccsen a Liverpool a Tottenham ellen, míg az Arsenal otthon zakózott.
További képek
Tulajdonképpen megnyerte a bajnokságot a Manchester United a Chelsea legyőzésével, kiütéses sikert aratott a Liverpool is. A Manchester City vereségét követően egy pótolt mérkőzésen nagy lépést tett a Bajnokok Ligája felé.
További képek
A télről elmaradt mérkőzéseknek hála néhány élcsapat pár napon belül kétszer is pályára lépett. Az angol pontvadászat elmúlt hetének legérdekesebb fotói.
További képek
Simán nyert a Manchester United és az Arsenal is, míg a Chelsea kiszenvedte a sikert. A Tottenham a BL-meccsen betliző Peter Crouch vezetésével verte a Stoke-ot.
További képek
Kétgólos hátrányból fordított a Manchester United, városi riválisa pedig kiütéssel győzött. Botlott azonban az Arsenal, Chelsea, Liverpool hármas.
További képek
Mesterhármassal jelentkezett az arsenalos Robin van Persie és a manchesteri Dimitar Berbatov is, mindkét gárda ennek hála kiütéssel győzött. Ahogy nyert a Liverpool is, a Manchester City viszont Birminghamben hagyta a fogát.
További képek
Döntetlen született a birminghami és a liverpooli derbin is, ahogy a Tottenham és a Manchester United sem bírt egymással.
További képek
Otthon veszített a Liverpool, ismét nyert a Chelsea, utolsó pillanatban veszített pontot a Manchester United és az Arsenal is.
További képek
Az Aston Villa nyerte a birminghami rangadót, a City londonból hozta el a három pontot, míg a Newcastle szétverte a Liverpool minden önbecsülését.
További képek
Hetet vágott a Manchester United, Berbatov egymaga ötöt. Győzött az Arsenal és a Tottenham is, utóbbi a Liverpoolt verte egy hajrágóllal.
További képek
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
12:10
Labdarúgás
Serie A TIM, Hellas Verona - AC Milan A program élőben látható
14:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Bologna - Juventus A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Benevento - SPAL A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, Lyon - Marseille A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina - Genoa A program élőben látható
17:00
Labdarúgás
Ligue 1, Nice - Bordeaux A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Atalanta - Lazio A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
14:25
Labdarúgás
belga bajnokság, Club Brugge - Anderlecht A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
belga bajnokság, Charleroi - Genk A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.