Képek - Angol labdarúgás
Döntetlennel bajnok a Manchester United, a Chelsea ráadásul nem is tudott győzni. Otthon veszített fontos meccsen a Liverpool a Tottenham ellen, míg az Arsenal otthon zakózott.
További képek
Tulajdonképpen megnyerte a bajnokságot a Manchester United a Chelsea legyőzésével, kiütéses sikert aratott a Liverpool is. A Manchester City vereségét követően egy pótolt mérkőzésen nagy lépést tett a Bajnokok Ligája felé.
További képek
A télről elmaradt mérkőzéseknek hála néhány élcsapat pár napon belül kétszer is pályára lépett. Az angol pontvadászat elmúlt hetének legérdekesebb fotói.
További képek
Simán nyert a Manchester United és az Arsenal is, míg a Chelsea kiszenvedte a sikert. A Tottenham a BL-meccsen betliző Peter Crouch vezetésével verte a Stoke-ot.
További képek
Kétgólos hátrányból fordított a Manchester United, városi riválisa pedig kiütéssel győzött. Botlott azonban az Arsenal, Chelsea, Liverpool hármas.
További képek
Mesterhármassal jelentkezett az arsenalos Robin van Persie és a manchesteri Dimitar Berbatov is, mindkét gárda ennek hála kiütéssel győzött. Ahogy nyert a Liverpool is, a Manchester City viszont Birminghamben hagyta a fogát.
További képek
Döntetlen született a birminghami és a liverpooli derbin is, ahogy a Tottenham és a Manchester United sem bírt egymással.
További képek
Otthon veszített a Liverpool, ismét nyert a Chelsea, utolsó pillanatban veszített pontot a Manchester United és az Arsenal is.
További képek
Az Aston Villa nyerte a birminghami rangadót, a City londonból hozta el a három pontot, míg a Newcastle szétverte a Liverpool minden önbecsülését.
További képek
Hetet vágott a Manchester United, Berbatov egymaga ötöt. Győzött az Arsenal és a Tottenham is, utóbbi a Liverpoolt verte egy hajrágóllal.
További képek
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
04:30
K-1
Glory-sorozat 37, Superfight Series, Los Angeles A program élőben látható
07:00
K-1
Glory-sorozat 37, Superfight Series, Los Angeles A program élőben látható
13:55
Rögbi
Bajnokok Kupája, Clermont-Exeter Chiefs A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Chievo-Fiorentina A program élőben látható
20:25
Labdarúgás
Serie A TIM, AC Milan-Napoli A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
16:55
Labdarúgás
Ligue 1, Nantes-PSG A program élőben látható
19:55
Labdarúgás
Ligue 1, Dijon-Lille A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
16:10
Rögbi
Bajnokok Kupája, Saracens-Toulon A program élőben látható
20:00
Labdarúgás
Ligue 1, Bordeaux-Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.