Hírek
KÖZLEMÉNY
2012. július 11. 16:14, szerda

Marad a DIGI Sporton a Bajnokok Ligája és az Európa Liga!

2012-2015 között a DIGI Sport és a DIGI Sport Plus közvetíti Magyarországon élőben az UEFA Bajnokok Ligája labdarúgó sorozat keddi és szerdai mérkőzéseit, valamint az Európa Liga találkozóit.

Az UEFA Bajnokok Ligájának jogtulajdonosával kötött megállapodás értelmében továbbra is a DIGI Sport és a DIGI Sport Plus műsorán lesznek láthatóak az UEFA Bajnokok Ligája legnépszerűbb összecsapásai. A szerződésben foglaltak alapján a két sportcsatorna - a keddi első választás kivételével - jogosult minden további Bajnokok Ligája mérkőzést élőben közvetíteni a keddi és szerdai játéknapokon, beleértve az elődöntőket és a döntőket is. Ahogy az elmúlt három szezon során megszokhatták, szerdánként csak a DIGI Sport sugároz majd Bajnokok Ligája mérkőzéseket, illetve a BL összes meccse kizárólag nálunk lesz látható HD minőségben.

A DIGI Sport és a DIGI Sport Plus csatornákon a 2012/2013-as, 2013/2014-es és 2014/2015-ös szezonban fordulónként élőben akár hat rangadót kísérhetnek figyelemmel a tévénézők, sőt felvételről a keddi első választásos meccset is megnézhetik, azaz nálunk a BL szerelmesei nem maradnak le semmiről.
Arról is megállapodás született, hogy DIGI Sport és a DIGI Sport Plus csatornákon lesznek láthatóak a következő három idényben, 2015-ig az UEFA Európa Liga legjobb meccsei is. A második számú európai labdarúgó kupasorozat a BL-hez hasonlóan kiemelt szerepet kap csatornáink programjában, minden fordulóban a lehető legtöbb mérkőzés képernyőre kerül majd. Az elődöntők és az EL-döntő szintén a DIGI Sporton lesznek láthatóak Magyarországon.

Az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga labdarúgó sorozatok közvetítése mellett a DIGI Sport 3 évre megszerezte az európai Szuperkupa döntőjének közvetítési jogát is, amelyet szintén élőben és az elismert szakmai gárda kommentálásában kísérhetnek figyelemmel a tévénézők.

A műsorpalettát érdekes és mindenre kiterjedő összefoglalók, háttéranyagok, helyszíni közvetítések és a legfontosabb eseményeket bemutató Bajnokok Ligájával foglalkozó magazinok teszik még színesebbé.

A legjobbak tehát továbbra is a legjobb helyen, vagyis ősztől ismét Bajnokok Ligája és Európa Liga – HD minőségben – a DIGI Sporton és a DIGI Sport Plus-on!"
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
ATP 1000-es torna, Monte-Carlo, elődöntők A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Sassuolo - Fiorentina A program élőben látható
21:10
Labdarúgás
Spanyol Kupa, döntő, Barcelona - Sevilla A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
11:45
Rögbi
Magyarország - Litvánia A program élőben látható
14:55
Labdarúgás
Serie A TIM, SPAL - AS Roma A program élőben látható
17:00
Labdarúgás
Ligue 1, Marseille - Lille A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Serie A TIM, AC Milan - Benevento A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
12:00
Tenisz
Fed Kupa, Németország - Csehország A program élőben látható
19:55
Labdarúgás
Ligue 1, Guingamp - Monaco A program élőben látható
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.