Hírek
FRANCIA LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ
2018. január 10. 09:44, szerda

Cavaniék nélkül vívja meg negyeddöntőjét a PSG

Szerdán rendezik a francia Ligakupa utolsó három negyeddöntőjét, amelyek közül a Rennes-Toulouse és az Amiens-PSG meccseket is ÉLŐben közvetítjük a DIGI Sport 3-on.
(fotó: Reuters)

Kedden a Monaco Nizzában harcolta ki a jogot az elődöntőbeli szereplésre, szerdán pedig eldől, hogy melyik három csapat követi majd a hercegségbelieket.

Erre a legnagyobb esélye talán a PSG-nek van, amely az Amiens otthonában vendégszerepel. Unai Emery együttese meggyőző teljesítményt nyújtott a hétvégi Francia Kupa-meccsen, ahol a fővárosiak 6-1-re győzték le a Rennes-t. A spanyol szakember vélhetően hasonló összeállításban küldi fel ezúttal is csapatát.

Most sincs ott a keretben Javier Pastore és Edinson Cavani, akik késve tértek vissza téli szabadságukból. De mint a Rennes-ben elért eredmény megmutatta, nélkülük is jól működött a párizsi gépezet.

Emeryt egyébként kérdezték Lassana Diarráról: a jelenleg csapat nélkül lévő korábbi Real Madrid-középpályást ugyanis összeboronálták a PSG-vel, ám a szakvezető szerint Diarra nem lesz a fővárosi csapat játékosa. Emery talán nem véletlenül dicsérte az Amiens elleni meccs előtt Giovani Lo Celsót, aki véleménye szerint hamarosan már kulcsszerepet játszhat a csapatban a védekező középpályás posztján.

A PSG amiens-i vendégjátékát, valamint a Rennes-Toulouse meccset is ÉLŐben mutatjuk meg a DIGI Sport 3-on.

FRANCIA LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ
Rennes - Toulouse 18:45 (ÉLŐ, DIGI Sport 3)
Amiens - PSG 21:05 (ÉLŐ, DIGI Sport 3)
Angers - Montpellier 21:05

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.