Hírek
LIGUE 1
2018. január 12. 07:35, péntek

Felfüggesztik a gólvonal-technológia alkalmazását a Ligue 1-ben - VIDEÓVAL

A francia Professzionális Labdarúgóliga (LFP) úgy döntött, hogy a hétközi Ligakupa-fordulóban történtek miatt bizonytalan időre felfüggesztik a gólvonal-technológia alkalmazását a Ligue 1-ben, a Francia Kupában és a Ligakupában.
(fotó: Reuters)

A Ligakupa negyeddöntői alatt két ízben is csődöt mondott a rendszer, és nem jelezte azt, hogy a labda áthaladt a gólvonalon.

Az Amiens-PSG meccsen Adrien Rabiot fejesénél nem jelzett a játékvezető órája, míg szintén volt probléma a rendszerrel az Angers-Montpellier negyeddöntőn.

A  liga bizonytalan időre így felfüggesztette a technika használatát a francia meccseken. A  francia bajnokságban egyébként másik cégtől kapták a gólvonal-technológiát, mint a Premier League-ben, a Bundesligában, a Serie A-ban vagy a Primera Divisiónban (Spanyolországban ősztől kerül bevezetésre a rendszer): a franciák által használt technológia működött a 2014-es vb-n is.

AZ AMIENS-PSG MECCS OMINÓZUS JELENETE
[RELATED VIDEO:1]

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.