Hírek
FRANCIA BAJNOKSÁG, OSZTÁLYOZÓ, 1. MÉRKŐZÉS
2018. május 23. 22:36, szerda

A Toulouse nagy lépést tett az élvonalban maradás felé - VIDEÓVAL

A Toulouse 3-0-ra győzött az Ajaccio ideiglenes otthonául szolgáló Montpellier-ben a francia labdarúgó-bajnokság osztályozójának első mérkőzésén.

A MÉRKŐZÉS GÓLJAI
[RELATED VIDEO:1]

Az Ajaccio drámai körülmények között kerülhetett szembe a Toulouse-zal, hiszen a Bese Barnabást foglalkoztató Le Havre elleni meccset tizenegyesekkel nyerte meg.

Viszont a továbbjutás áldozatokkal járt, hiszen több játékost is eltiltottak, valamint Olivier Pantaloni vezetőedző is csak a lelátóról figyelhette tanítványait. Ráadásul miután a szurkolók korábban megtámadták a Le Havre csapatbuszát, az Ajaccio nem is fogadhatta otthon a Toulouse-t, Montpellier-ben, zárt kapuk mögött kellett játszania a „hazai” mérkőzését.

Az első félidőre abszolút rányomta bélyegét a hangulattalanság, azonban a ráadásban felpörögtek az események. Ehhez kellett az is, hogy a korzikaiak kezdtek fáradni, késve értek oda, és Mark-Alain Gradel egy ilyen után szabadrúgásból megszerezte a vezetést a Toulouse-nak.

Ráadásul Jean-Louis Leca kapus vetődés közben nekiütközött a kapufának, és szünet után nem tudta folytatni a meccset. A helyére érkező Riffi Mandanda pedig nem tudta megakadályozni az újabb toulouse-i gólokat: az 51. percben Christopher Jullien érkezett remekül egy szögletnél, és lőtt a kapuba, a 65. percben pedig a korzikai védők ügyetlenkedtek, így Yaya Sanogo a léc alá bombázott.

A Toulouse gyakorlatilag bebiztosította további élvonalbeli tagságát, de vasárnap még le kell játszani a visszavágót.

FRANCIA BAJNOKSÁG, OSZTÁLYOZÓ, 1. MÉRKŐZÉS
Ajaccio - Toulouse 0-3

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.