Hírek
LABDARÚGÁS, LIGUE 1, PLAYOFF
2018. május 27. 22:57, vasárnap

A Toulouse otthon is verte az Ajacciót, így megőrizte Ligue 1-tagságát- VIDEÓVAL

A Toulouse gárdája az idegenbeli 3-0 után saját közönsége előtt 1-0-ra győzte le az AC Ajacciót, a francia labdarúgó-bajnokság rájátszásának visszavágóján, így 4-0-s összesítéssel abszolválta a párharcot, és jövőre is az élvonalban szerepelhet majd.

Az Ajaccio nagyon nehéz helyzetből várta a lila-fehérek elleni csata második felvonását, ugyanis hazai pályán, a Stade Francois Coty-ban is 3-0-ra kikapott a Ligue 1-t tizennyolcadikként befejező csapattól.

Ez nem szegte a másodosztály harmadik helyezettjének kedvét, a vendégek bátran kezdtek, és az első játékrészben egyenrangú ellenfelei voltak a Toulouse-nak, amely szemmel láthatóan kényelmes előnye megőrzésére rendezkedett be. Az első játékrészben egyik fél sem tudta mattolni riválisát, így a szünetben 0-0 állt az eredményjelzőn.

Aztán sokáig úgy tűnt, a második negyvenöt percben sem rezdülnek a hálók (a pályaválasztóknak ez is tökéletes lett volna), ám a hajrában a Toulouse még egyértelműbbé tette élvonalbeli tagságának meghosszabbítását: a csereként beszálló Jimmy Durmaz 88. minutumban szerzett góljával 1-0-ra nyerni tudott, így összesítésben 4-0-val intézte el a korzikaiakat.

A VISSZAVÁGÓT ELDÖNTŐ TALÁLAT
[RELATED VIDEO:1]

LABDARÚGÁS, LIGUE 1, RÁJÁTSZÁS, VISSZAVÁGÓ
Toulouse - AC  Ajaccio 1-0
A párharc győztese a Toulouse, 4-0-s összesítéssel.  

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.