Hírek
LIGUE 1
2018. június 11. 17:02, hétfõ

Vieira a Nice kispadján folytatja!

A korábbi francia kiválóságot, Patrick Vieirát nevezték ki a Ligue 1-ben szereplő OGC Nice újdonsült vezetőedzőjévé. A 41 éves szakember a New York City együttesét irányította az utóbbi három évben.
Fotó: ogcnice.com

Hétfőn délelőtt hivatalossá vált, hogy Lucien Favre helyét Patrick Vieira veszi át a nizzaiak kispadján. A francia válogatott Európa- és világbajnok ex-középpályása 2011-ben fejezte be labdarúgó-pályafutását a Manchester Cityben, majd klubon belül 2013-tól az utánpótláscsapatoknál edzősködött. A 2015-ben alapított New York City egyesületének trenírozására Vieirát nevezték ki, aki 2016-ban és 2017-ben is a keleti konferencia alapszakaszának második helyét csípte el a klubbal.

Jean-Pierre Rivère, a Nice elnöke elmondta, hogy olyan szakembert kerestek, aki segít újra látványos futballt hozni a klubhoz, illetve támogatja a fiatalok fejlődését, valamint a győzelemért él és lélegzik. A Nice egyébként a 2016/17-es szezonban bronzérmet szerzett ugyan a bajnokságban, ám a 17/18-as idényben csak egy nyolcadik helyre futotta Mario Balotelliéknek.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.