UEFA Bajnokok Ligája
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
2017. december 07. 07:13, csütörtök

Cristiano Ronaldo fejében már az újabb BL-győzelem jár

A Real Madrid győzelemmel zárta a csoportkört az UEFA Bajnokok Ligájában, ráadásul a Dortmund elleni 3-2 alkalmával Cristiano Ronaldo rekordot döntött. Így nyilatkozott a portugál klasszis a lefújás után.
(fotó: Reuters)

A BL-történet legeredményesebb gólszerzője szerdán este újabb rekordot írt, ugyanis ő lett az első futballista, aki a legrangosabb európai kupasorozat történelmében mind a hat csoportmeccsen betalált.

A portugál klasszis most már előre tekint, a végső győzelem jár a fejében.

"Remélhetőleg megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Az első lépést megtettük, továbbjutottunk a csoportból. Boldog vagyok, mert győzelemmel szerettünk volna zárni. Ráadásul én is betaláltam, egy gyönyörű góllal segítettem a csapatomat. Persze fontos volt, hogy rekordot is döntöttem."

Míg a BL-ben szórja a gólokat, a spanyol bajnokságban nem megy ennyire jól Ronaldónak, aki 10 összecsapáson csak kétszer volt eredményes.

Nyilatkozott Peter Bosz, a vesztes Dortmund mestere is, aki nem érzi BL-esélyesnek a szerdai ellenfelet.

"Ezután a meccs után nem tudom kijelenteni, hogy a Madrid a végső győzelemre egyértelműen esélyes lenne. Nem voltak túl erősek, persze pihentették néhány sztárjukat."

Az utóbbi hetek eredménytelensége miatt sokat kritizált holland szakvezető elmondta, hogy mostantól az Európa Ligára készülnek, bár fáj nekik, hogy nem folytathatják a BL-ben. Úgy véli, amikor a sérültek visszatérnek, a teljesítmény is javulni fog.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
14:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest, negyeddöntő A program élőben látható
16:30
Sárkányhajó-világbajnokság
A program élőben látható
18:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest, negyeddöntők A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
16:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest, negyeddöntő A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.