UEFA Bajnokok Ligája
LABDARÚGÁS, BAJNOKOK LIGÁJA
2018. február 13. 14:17, kedd

„Nem csak három támadóval nézünk szembe”

Cristiano Ronaldo negyedszer is megkapta a Goal nevű hírportál szezon legjobb játékosának járó díját. A portugál világsztár a trófea átvétele után nyilatkozott a Real Madrid-Paris Saint Germain Bajnokok Ligája-összecsapásról is, melyről Toni Kroos is szólott néhány szót.
Fotó: realmadrid.com

Cristiano Ronaldo a 2008/09, 2012/13, 2013/14 és 2015/16-os idény után a 2016/17-es szezonért is megkapta a legjobb játékosnak járó díjat. Az ötszörös aranylabdás támadó Gianluigi Buffont és Luka Modricot előzte meg a szavazáson.

„Nagy öröm ismét elhódítani ezt az elismerést. – kezdte Ronaldo – Szeretném megköszönni mindenkinek, aki rám szavazott, illetve a csapattársaimnak és az egész stábnak, hiszen nélkülük nem jöhetnének össze ezek a díjak.”

„A Real és a PSG összecsapása meghatározhatja az egész szezont. Egy nagyszerű csapattal fogunk megmérkőzni, remek játékosokkal, akiket mind tisztelünk, de már számtalanszor megmutattuk, hogy erősek, egységesek és tapasztaltak vagyunk ebben a sorozatban. Azt is tudjuk azonban, hogy a továbbjutáshoz nagyon kell koncentrálnunk és két kemény meccsnek nézünk elébe.”

„A PSG nagyszerű együttes, de nem csak a támadósora miatt. – indította gondolatmenetét Kroos, a Real középpályása - Természetesen a csatáraik elképesztően jók, gyorsak és gólokat lőnek, de nem csak három támadóval nézünk szembe. Minden poszton világklasszisokkal kell össze csapnunk. Ám nem felejthetjük el, hogy nekünk is nagyszerű játékosaink vannak, egytől-egyig minden posztra, és csak a saját dolgunkkal kell törődnünk. Nagyon várom és szeretem ezeket az összecsapásokat. Tudom, hogy kemény lesz, de nagyon várom.”

A Real Madrid szerda este csap össze a PSG-vel a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonásán.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24), ÉLŐ A program élőben látható
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:00
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
női Európa Kupa, Szekszárd - Cinkarna Celje A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Jelenleg nincs felvéve egy csoport sem!
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.