UEFA Európa Liga
EURÓPA LIGA, SORSOLÁS, 1. SELEJTEZŐKÖR
2017. június 19. 13:13, hétfõ

A Fradira lett, a Vidire máltai, a Vasasra pedig izraeli ellenfél vár

Nyonban 13 órától rendezték meg az Európa Liga első selejtezőkörének sorsolását. A bajnoki ezüstérmes Videoton a máltai Balzant, a bronzérmes Vasas az izraeli Beitar Jeruzsálemet, a magyar Kupa-győztes Ferencváros pedig a lett Jelgavát a kapta ellenfélül. A fehérváriak és a zöld-fehérek otthon, míg az angyalföldiek idegenben kezdik a párharcot. Az első mérkőzéseket június 29-én, a visszavágókat július 6-án rendezik meg.

A Videoton és a Ferencváros is kiemeltként várhatta a sorsolást. A Vidi lehetséges ellenfelei a Dinamo Batumi, Pjunik, Partizani Tirana, Siroki Brijeg és a Balzan voltak, míg a Fradira a Jelgava, B36 Torshavn, Connah's Quay Nomads, Ballymena United és FC Prishtina hatos közül várt valaki.

A székesfehérváriak végül a máltai Balzant, míg a zöld-fehérek pedig a lett Jelgavát kapták ellenfélül. Mindkét magyar együttes hazai pályán kezdi a párharcot.

A bajnoki bronzérmes Vasas nem kiemeltként a Mladoszt Podgorica, Beitar Jeruzsálem, Milsami Orhei, CSZKA Szófia, Vojvodina csoportból végül az izraeli harmadik helyezettet kapta. Az angyalföldiek idegenben vívják az első mérkőzést.

Az első mérkőzéseket június 29-én, a visszavágókat július 6-án rendezik meg.


DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:45
Amerikai futball
HFL, Dunaújváros Gorillaz - Budapest Cowbells A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.