UEFA Európa Liga
UEFA EURÓPA LIGA
2018. február 13. 12:16, kedd

Lyonban vár komoly feladat Kassaira

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjának beszámolója szerint Kassai Viktor és csapata vezeti az UEFA Európa Liga aktuális fordulójának egyik rangadóját, a Lyon - Villarreal összecsapást csütörtök este.
(fotó: Twitter)

A legmagasabban jegyzett magyar sípmester munkáját Ring György, ifj. Tóth Vencel, Bognár Tamás és Andó-Szabó Sándor segítik, míg a negyedik játékvezető Berettyán Péter lesz.

Kassai legutóbb december 6-án vezetett európai kupamérkőzést, méghozzá a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Leipzig-Besiktas (1-2) összecsapást.

A 42 éves játékvezető a tavalyi idényben is dirigált már meccset a francia együttesnek, méghozzá a Roma elleni nyolcaddöntő visszavágóját. Akkor ugyan a Lyon 2-1-re kikapott, ám végül 5-4-es összesítéssel továbbjutott.

A legjobb 16 közé jutásért rendezendő Lyon-Villarreal találkozót csütörtök este 21:00-tól élőben közvetíti a DIGI Sport 3!
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24), ÉLŐ A program élőben látható
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:00
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
női Európa Kupa, Szekszárd - Cinkarna Celje A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.