DIGI Sport HD - Lyonban vár komoly feladat Kassaira


UEFA Európa Liga
UEFA EURÓPA LIGA
2018. február 13. 12:16, kedd

Lyonban vár komoly feladat Kassaira

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjának beszámolója szerint Kassai Viktor és csapata vezeti az UEFA Európa Liga aktuális fordulójának egyik rangadóját, a Lyon - Villarreal összecsapást csütörtök este.
(fotó: Twitter)

A legmagasabban jegyzett magyar sípmester munkáját Ring György, ifj. Tóth Vencel, Bognár Tamás és Andó-Szabó Sándor segítik, míg a negyedik játékvezető Berettyán Péter lesz.

Kassai legutóbb december 6-án vezetett európai kupamérkőzést, méghozzá a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Leipzig-Besiktas (1-2) összecsapást.

A 42 éves játékvezető a tavalyi idényben is dirigált már meccset a francia együttesnek, méghozzá a Roma elleni nyolcaddöntő visszavágóját. Akkor ugyan a Lyon 2-1-re kikapott, ám végül 5-4-es összesítéssel továbbjutott.

A legjobb 16 közé jutásért rendezendő Lyon-Villarreal találkozót csütörtök este 21:00-tól élőben közvetíti a DIGI Sport 3!
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
01:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:00
Tenisz
WTA-torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.