UEFA Európa Liga
UEFA EURÓPA LIGA, CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
2018. október 05. 07:30, péntek

„Ez idegenben a Chelsea ellen nem fér bele” - VIDEÓVAL

A magyar bajnok MOL Vidi FC együttese szépen helytállt a Chelsea otthonában, hiszen csak 1-0-s vereséget szenvedett az UEFA Európa Liga csoportkörének második fordulójában. Így értékelték a meccset a szakvezetők.
(fotó: Reuters)

A FORDULÓ ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

Marko Nikolics nyilatkozata a MOL Vidi FC hivatalos holnapján olvasható:

„Vegyes érzések kavarognak bennem. Tegnap a sajtótájékoztatón igyekeztem bemutatni a csapatomat és azt mondtam, hogy harcosok vagyunk, akik éles meccset jöttek játszani, akkor is, ha nagyon tiszteljük a Chelsea-t. Azt is mondtam, hogy a hazaiak jelenleg benne vannak a világ tíz legjobb csapatában, ezt pedig most is tartom. Azért jöttünk, hogy hatást gyakoroljunk mindenkire, ez végül sikerült, de több nem, azaz pontot nem szereztünk. A játékosok egy nagyon jó meccset játszottak, érdekes mérkőzést láthattak a helyszínen a nézők. De egyszerűen túl sok helyzetet hagytunk ki, ez idegenben a Chelsea ellen nem fér bele, így ők megnyerhették a meccset. Gratulálok mindenkinek, aki pályára lépett és külön gratulálok a szurkolóinknak, nagyon büszke vagyok arra, hogy milyen szurkolást nyújtottak. Hasonlót várok tőlük a vasárnapi bajnokin is.”

Maurizio Sarri, a Chelsea menedzsere természetesen örült a győzelemnek, és annak is, hogy Álvaro Morata szerezte a gólt.

„Nagyon fontos volt számára, hogy a kapuba találjon, de az még inkább, hogy egy jó meccse legyen. Ez a teljesítmény jelentheti neki az áttörést. Mert van, amikor betalálsz, és van, amikor nem, de fontos, hogy miként teljesítesz mellette. A meccsre kitérve: az első félidőben több gólszerzési lehetőségünk is volt, de ezekkel nem éltünk, így a második játékrész nehezebb lett, a Vidi is kialakított helyzeteket. Az ellenfél nagyon szervezett volt, mélyen védekezett, de jól, ráadásul veszélyesen is kontrázott” – olvasható az olasz szakember értékelése a Chelsea honlapján.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
17:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
20:25
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Sassuolo A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:55
Labdarúgás
török bajnokság, Trabzonspor - Erzurumspor A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.