Amerikai futball
FEZEN HFL, 4. FORDULÓ
2018. május 05. 14:58, szombat

Kijavította a Wolves elleni botlását a címvédő - VIDEÓKKAL

A Budapest Cowbells együttese 34-12-re győzött a Fehérvár Enthroners vendégeként a FEZEN HFL alapszakaszának negyedik fordulójában.

Az újonc fehérváriak két vereséggel kezdték a szezont, míg a bajnok két sikerrel nyitott. Ám a Cowbells az előző körben nagyon simán kikapott 37-8-ra a fővárosi rangadón a Budapest Wolves gárdájától, míg az Enthroners 30-24-re megverte a DAC Acél Gorillaz csapatát, megszerezve ezzel első sikerét a FEZEN HFL-ben.

A címvédő kezdte jobban az összecsapást, hiszen Roják Richárd touchdownjának és az azt követő extra pontoknak is köszönhetően hamar 7-0-s előnybe került. Habár az első negyedben több pont már nem születette, ennek ellenére mindkét offense produktív volt, szépen termelték a first downokat.

A második negyed végén azonban növelte előnyét a Cowbells, miután Czirók Márton passza után Zax Norbert ért el újabb TD-t. Az extra viszont kimaradt, így is magabiztosan vezettek a nagyszünetben 13-0-ra Karim Trabelsi tanítványai. Az eredmény ellenére a hazaiak sem panaszkodhattak, hiszen jól teljesítettek az első félidőben, ugyan rendre eljutott az end zone-ig, ám a végjátékba mindig hiba csúszott.

A folytatásban sem változott a helyzet, sőt, a negyed végén Zax újabb elkapott TD-jével és sikeres kétpontos kísérletével 21-0-ra elléptek a Kolomposok. Bakonyvári Patrik TD-jével ugyan megszerezték első pontjaikat a Koronázók, de a vendégek Takács Bence elkapásával szinte azonnal válaszoltak. A legvégén Bakonyvári újabb hat pontot szerzett csapata számára, ám a korábban már két TD-t szerző Zax ismét megvillant, így a Budapest Cowbells 34-12-re nyerte az összecsapást.

A SPORT 24 ÖSSZEFOGLALÓJA A HELYSZÍNRŐL


A TELJES MÉRKŐZÉS

FEZEN HFL, 4. FORDULÓ
Fehérvár Enthroners - Budapest Cowbells 12-34

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
05:00
Tenisz
WTA-torna, Szöul A program élőben látható
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
08:50
Tenisz
WTA-torna, Kanton A program élőben látható
18:40
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
18:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Fiorentina A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
04:00
Tenisz
WTA-torna, Tokió A program élőben látható
10:30
Tenisz
WTA-torna, Tokió A program élőben látható
18:15
Jégkorong
szlovák Extraliga, DVTK Jegesmedvék - HK Orange A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
07:00
Tenisz
WTA-torna, Kanton A program élőben látható
09:00
Tenisz
WTA-torna, Szöul A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.