Amerikai futball
HFL, RÁJÁTSZÁS, ELŐDÖNTŐ
2018. július 01. 09:00, vasárnap

Megismétlődik a tavalyi és a két évvel ezelőtti döntő a HFL-ben

A HFL idei szezonjában már az elődöntőben létrejön az előző két finálé párosítása, vagyis a Miskolc Steelers játszik a Budapest Cowbells ellen. A mérkőzést ÉLŐben közvetítjük 14:45-től a DIGI Sport 1-en.
(fotó: mafsz.org)

Az már biztos, hogy a Budapest Wolves lesz az egyik résztvevő a XIII. Hungarian Bowl döntőjében, azonban a farkasok ellenfele még kérdéses. Érdekes párharc lesz, hiszen a címvédő játszik a két évvel ezelőtti győztessel, ráadásul mindkét alkalommal egymás ellen vívták a mindent eldöntő csatát.

Az alapszakaszban nagyon szoros küzdelmet hozott a két együttes mérkőzése, hiszen a fővárosiak csupán egy ponttal, 25-24-re tudták legyőzni a borsodiakat. Természetesen mindkét gárda edzője nyilatkozott az ütközet előtt a mafsz.org weboldalának.

Eaton Demetrius Lamar, a Miskolc Steelers vezetőedzője
: Nem gondolkoztam azon, hogy vajon jól időzítettük-e a formánkat. Nekem az a fontos, hogy egy csapatként harcoljunk. A Cowbells az egyetlen együttes, amely meg tudott verni minket. Bárki le tud győzni minket, ha eléggé felkészülten vár. Jobban összeértünk, mint a Cowbells szerintem. Szeretnénk sorozatban a harmadik alkalommal döntőbe jutni. Ehhez győznünk kell vasárnap.

Karim Trabelsi, a Budapest Cowbells vezetőedzője: Én egy kemény és izgalmas mérkőzésre számítok. A srácok fegyelmezetten és szorgalmasan készültek ezen a héten. Nagyon jó a hozzáállásuk. A Steelers egy erőfutásokat alkalmazó csapat. Úgy gondolom, hogy nekünk fekszik, amit játszanak. Így a defense-re nagy teher hárul majd. A támadósorunkat szeretném kiegyensúlyozottnak látni. Eddig nagyon hullámzó volt a teljesítmény. Ahhoz, hogy ismét döntőbe jussunk minden csapategységnek oda kell tennie magát. Bajnok akarunk lenni és elsőként akarjuk megvédeni a címünket a HFL-ben.

A találkozót 14:45-től közvetítjük egyes csatornánkon. Tartsanak velünk!

HFL, RÁJÁTSZÁS, ELŐDÖNTŐ
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 14:45, DIGI Sport 1, ÉLŐ

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.