Amerikai futball
AMERIKAI FUTBALL, THREE NATIONS CUP
2018. október 14. 19:56, vasárnap

A magyar amerikaifutball-válogatott nyerte a Three Nations Cupot! - VIDEÓKKAL

Magyarország legjobb amerikaifutball játékosai 23-15-re legyőzték a cseh válogatottat a Three Nations Cup utolsó összecsapásán.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:2]

A magyar amerikaifutball-válogatott Csehországot fogadta vasárnap délután az Hidegkuti Nándor Stadionban, a Three Nations Cup keretei között. Mindkét csapat laposra verte Szlovákiát az első meccseken, a mieink 61-0-ra, míg a csehek 44-0-ra páholták el a szlovákokat, így most egy jóval komolyabb hangvételű összecsapásra lehetett számítani.

Bár az első percben Bencsics Márk rögtön egy interceptionnel kezdett, de a következő támadás végül egy touchdownnal ért véget, miután az irányító Elek Ádámnak varázsolta oda a labdát. A csehek azonban egy nagyszerű Jan Bláha futás után kiegyenlítettek, így az első negyed végén 7-7 volt az állás.

A második etapban a vendégek kezdtek jól, ugyanis Bláha rövidpasszát követően Jan Dunovsky ért el TD-t. Ez után a csehek váratlanul kétpontos kísérletet hajtottak végre, ami végül sikerrel is zárult. Ez nem zavarta meg honfitársainkat, hiszen előbb egy field goallal felzárkóztak a hazaiak, majd Czirók Márton elkapásával már 17-15-re a magyarok vezettek a szünet előtt.

A harmadik felvonásban két mezőnygólt láthatott a nagyérdemű, és mindegyik a magyar csapat nevéhez fűződött, így az utolsó felvonás előtt nyolc ponttal vezettek Grátz Vilmos fiai.

A negyedik negyed kiválóan indult magyar szempontból, ugyanis a vendégek quarterbackje eladta a labdát, így a hazaiak indíthattak újabb offenzívát. A játékrész végén is Szabó Martin volt szemfüles, és újra levadászta a cseh irányító passzát, mellyel gyakorlatilag eldöntötte a meccset a védő. Ennek és a szlovákok elleni sikernek köszönhetően pedig a magyarok elhódítottak a Three Nations Cupot.

A TELJES MECCS


 

AMERIKAI FUTBALL, THREE NATIONS CUP
Magyarország - Csehország 23-15

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
18:45
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
szlovák Extraliga, MAC Újbuda - Nové Zámky A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.