Atlétika
ATLÉTIKA, GYÉMÁNT LIGA, BRÜSSZEL
2016. szeptember 09. 07:45, péntek

Márton Brüsszelben 3., összetettben 2. lett, folytatás péntek este! - VIDEÓVAL

A riói olimpián súlylökésben bronzérmet szerző Márton Anita harmadik lett az atlétikai Gyémánt Liga idei utolsó brüsszeli viadalán, aminek köszönhetően a második helyen zárta a szezont!
(Reuters)

Ugyan az amerikai Michelle Carter nyerte a brüsszeli versenyt Valerie Adams előtt, ám Márton 19,11 méteres eredménnyel a harmadik helyen zárt, aminek eredményeként az összesített pontversenyben megőrizte második helyét. Carter így végül harmadik lett, míg az első helyen az új-zélandi Adams zárta a szezont.

MÁRTON ANITA PRÓBÁLKOZÁSA

[RELATED VIDEO:1]

A többi versenyszámot pénteken rendezik, mi pedig a diszkoszvető Kővágó Zoltánnak, illetve a 110 méteres gátfutásban induló Baji Balázsnak szurkolhatunk a Gyémánt Liga idei utolsó állomásán, de nagy izgalmak várhatók a férfiak magasugrásában, illetve a hölgyek száz méteres futásában.

Előbbi esetben még soha nem volt ilyen szoros a mezőny: az első négy helyezettet összesen hat pont választja el egymástól. Bogdan Bondarenko, Erik Kynard, Robbie Grabarz és Mutaz Barshim is esélyes a végső diadalra, amelyik úr nyer péntek este, megszerzi a Gyémánt Liga-trófeát.

A hölgyek száz méteres számában pedig nagy kérdés, hogy a múlt héten, Zürichben a 200 méteres távon második, ám összesítésben így is első Daffne Schippers képes lesz-e ismét lefutni Elaine Thompsont, aki ezüstérme ellenére biztosan nem elkeseredett. Ám kétségünk ne legyen afelől, hogy ezúttal revansot szeretne venni holland vetélytársán.

A brüsszeli viadalt pénteken 20:00-tól élőben követhetik figyelemmel a DIGI Sport 2-n!
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
03:30
Tenisz
WTA-torna, Miami A program élőben látható
13:45
Amerikai foci
HFL, Miskolc Steelers-Budapest Cowbells A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP Masters, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:55
Kézilabda
Bundesliga, Hannover-Kiel A program élőben látható
17:00
Tenisz
WTA-torna, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
21:25
Labdarúgás
argentin bajnokság, San Juan-Boca Juniors A program élőben látható
23:30
Labdarúgás
argentin bajnokság, River Plate-Belgrano A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.