Videók - Csapatsportok
Zsinórban harmadik alkalommal sem sikerült legyőznie a magyar rögbibajnokság elsőosztályú döntőjében a Kecskeméti ARC együttesének a Budapest Exiles csapatát. A fővárosiak így 2016 és 2017 után 2018-ban is bajnoknak vallhatják magukat.
Videó lejátszása (186)
Magyarországon az utánpótlás- és felnőtt csapatokat is számítva 40 baseball klub működik. Az egyik biztos bástya már több mint 20 éve a nyugat-magyarországi kistelepülés, Jánossomorja. A baseballosoknál is megkezdődött az új szezon, és a Jánossomorja Rascalls csapatai itthon, Ausztriában és Horvátországban is igyekeznek helytállni.
Videó lejátszása (54)
Szekeres Ildikó és Nagy György curlingesek voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (14)
Szekeres Ildikó és Nagy György curlingesek voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (46)
Iker Bernadett, a Magyar Szinkronúszó Szövetség volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (23)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.