Videók - Csapatsportok
Jövő héten a 2017-es világbajnokság a tét a nemzeti csapatnak a madridi selejtezőtornán, az EUR4-es csoportban a mieink ellenfelei a házigazda spanyolok mellett a csehek, a lettek és ukránok lesznek.
Videó lejátszása (31)
A női öttusázók szövetségi kapitánya a sikeres pályázat után már a versenyzőkkel és az edzőkkel is egyeztetett, de az igazi munka majd csak februárban kezdődik. Persze teljesen nem új számára a feladat, hiszen eddig az utánpótlás versenyzőket irányította.
Videó lejátszása (38)
A magyar amerikai futball játékosok két hónap múlva már élesben is kipróbálhatják azokat a mozdulatokat, amelyeket Thomas Ölsböck mestertől tanultak. A Budapest Wolves által szervezet kétnapos mini táborban a támadó- és védőfalak tagjai leshettek el néhány újdonságot az osztrák válogatott és a Vienna Vikings edzőjétől.
Videó lejátszása (50)
Bak Norbert edző és Harmat Anna floorball játékos volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (11)
Bak Norbert edző és Harmat Anna floorball játékos volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (33)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
20:25
Labdarúgás
Olasz Kupa, elődöntő, első mérkőzés, Juventus-Napoli A program élőben látható
23:00
Tenisz
WTA-torna, Acapulco A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
20:40
Labdarúgás
skót Premiership, Hamilton-Aberdeen A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.