Egyéb labdarúgás
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
2018. március 28. 08:09, szerda

Sampaoli: A vb-n ilyen nem történhet meg! - VIDEÓVAL

A spanyol válogatott kedd este kiütötte Argentínát, a 6-1-es eredményt hozó összecsapás után így értékeltek a kapitányok.
(fotó: Reuters)

Bár úgy volt, hogy ezen a meccsen visszatér, de Lionel Messi sérülés miatt ezúttal is csak a lelátóról követhette a társakat, és lehetett szemtanúja a 6-1-es vereségnek.

Jorge Sampaoli, az argentin kapitány döbbenten állt az eredmény előtt.

„Le kell vonni a következtetéseket ebből a meccsből, mert ilyesmi nem történhet meg a világbajnokságon. Spanyolország átrobogott rajtunk. Egy ilyen meccs sok mindent megváltoztathat, egyszerűen nem vártam ilyen erőt a spanyoloktól.”

A szakvezető hozzátette, hogy szünet után a spanyolok gyors gólokat szereztek, ezért is alakult ki ez az eredmény, és rengeteget kell még dolgozni ahhoz, hogy a vb-n jól szerepelhessenek.

Julen Lopetegui spanyol részről a triplázó Iscót dicsérte. A középpályás nem tartozik a biztos kezdők közé a Real Madridban, de a válogatottban parádés teljesítményt nyújtott.

„Az lenne a jó, ha Isco jó kedvvel érkezne a világbajnokságra. A Real és Zidane döntéseibe nem akarok beleszólni, nekem az a fontos, hogy Isco jól érzi magát a válogatottban.”

Lopetegui nagyon örült a győzelemnek, de felhívta a figyelmet, hogy ez csak felkészülési meccs volt, a vb-t így is, úgy is nulla ponttal kezdik, mint bárki más.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.