Videók - Egyéni sportok
Lippai Marcell, a 24 órás kritériumverseny győztese még fizetne is érte, hogy hétköznaponként ezen a pályán gyakorolhasson.
Videó lejátszása (20)
Látványos rajttal indult a 2018-as Tour de Ring 24 órás kerékpárverseny. A Hungaroring bringafesztiváljának főversenyén vasárnap délután 2 óráig köröznek a résztvevők.
Videó lejátszása (18)
A budapesti helyszín nagy lökést adhat birkózóinknak, igaz, a keretből többen is szerepelhettek hazai világbajnokságon.
Videó lejátszása (461)
Wichmann Tamás világbajnok kenus volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (12)
Wichmann Tamás világbajnok kenus volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (21)
A magyar kerékpársport majdnem elveszítette a világelitbe tartozó sprintspecialistát Szalontay Sándort, mivel itthon nem voltak meg a szükséges feltételek a versenyszerű pályakerékpározáshoz. Új klubja a VeloClass Velence azonban újra élesztette pályafutását. A sprintert Bécsben látogattuk meg.
Videó lejátszása (23)
Ritkán látjuk egy patika pultja mögött olimpikonjainkat. Előtte meg pláne nem szeretnénk őket látni. Szerencsére Sike Renáta többnyire mögötte áll, és igyekszik ellesni a szakgyógyszerészet legfontosabb apróságait. Olimpikon sportlövőnket a családi gyógyszertárban látogattuk meg.
Videó lejátszása (22)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
19:30
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:45
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.