Videók - Egyéni sportok
Márton Anna kardvívó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (15)
Szatmári András a riói olimpiára még nem jutott ki, azóta viszont belekortyolt a sikerbe, többek között egyéni kardvívó világbajnokságot nyert. Így a tokiói olimpiai ciklus második felének már ötkarikás éremesélyesként vághat neki hétvégén a szezonnyitó algériai világkupán.
Videó lejátszása (13)
Bemutatjuk a magyar falmászás nagy reménységét, jelenlegi legjobb sportmászónkat, Strommer Somát, aki a sportág mindhárom szakágban címvédőként indult a magyar kupában.
Videó lejátszása (21)
Ekker Léna műkorcsolyázó és Gór-Sebestyén Júlia edző voltak Zelinka Ildikó műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (26)
Ormándlaki Áronnal, az M3 Team Hungary csapatvezetőjével beszélgetett Skype-on Zelinka Ildikó műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (18)
Ahhoz, hogy Kárász Anna olimpiai bajnoki álma valóra válhasson még sokat kell tenni, de hogy milyen lesz Tokióban, azt az idén két vb-aranyat nyert kajakos a közelmúltban már megtapasztalhatta a helyszínen járt magyar küldöttség tagjaként.
Videó lejátszása (18)
Az ifjúsági olimpiai bajnok úszót követte mestere, Selmeci Attila is, aki érdi tanítványai mellett tanári állását is otthagyta.
Videó lejátszása (25)
Nem éppen szokványos körülmények bizonyíthatnak azok a versenyzők, akik elindulnak a MineKraft Challange versenyeken. A jelentkezők ugyanis bányákban kialakított speciális pályákon futhatnak és kerékpározhatnak.
Videó lejátszása (26)
Imre Géza dereka már az olimpia idején is fájt, később meg is kellett műteni, gyakorlatilag edzés nélkül lépett pástra.
Videó lejátszása (32)
Balázs Krisztián tornász és edzője, Nagy Zoltán volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (15)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
18:45
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
szlovák Extraliga, MAC Újbuda - Nové Zámky A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.