rss
Hírek - Jégkorong
(201)
Sorozatban másodszor emelhette magasba az amerikai Stanley Kupát a Pittsburgh Penguins jégkorongcsapata, miután idegenben 2-0-ra legyőzte a Nashville Predatorst, így 4-2-es összesítéssel megnyerte a párharcot.
Vas Márton korábbi válogatott jégkorongozóval beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában,...
(185)
Szélig Viktorral, a Fehérvár AV19 sportmenedzserével beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(231)
Gebei Péter profi játékvezető volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(399)
Papp Kristóf jégkorongozóval beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(362)
Jégkorong-válogatottunknak jelenleg csak másodedzője van, kapitánya nincs. A Sport24 Majoross Gergellyel elemezte a magyar hoki jelenlegi...
(236)
Gazda Albert újságíró volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(309)
Vas János válogatott jégkorongozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(301)
Vay Ádám, a Quad City Mallards jégkorongozója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(354)
A korábbi válogatott játékos két évtizedig meghatározó tagja volt a hazai jégkorongnak, nem is csoda, hogy a szurkolók vastapssal köszönték...
(372)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
02:00
Labdarúgás
International Champions Cup, Tottenham - AS Roma A program élőben látható
11:00
Tenisz
Tenisz, Bastad A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
11:00
Tenisz
WTA-torna, Nancsang A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.