rss
Hírek - Jégkorong
(318)
Hardi Richárd, az FTC jégkorongozója volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Phil Pritchard és Craig Campbell ugyan soha nem nyerheti meg a kupát, mégis ők töltenek vele a legtöbb időt egy szezonban.
(420)
Marton Tibor és Buzás Norbert, a MAC Budapest U12 vezetőedzői és Zimányi Dániel, a MAC Budapest U12 jégkorongozója voltak Szombathy...
(692)
Vay Ádám válogatott jégkorongozó volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1045)
Sipos Levente, az MJSZ főtitkára volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(699)
Majoross Gergely a magyar válogatott másodedzője és Stipsicz Bence válogatott jégkorongozó voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei...
(589)
Ocskay Gáborral beszélgetett telefonon Zelinka Ildikó műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(424)
Gebei Péter profi játékvezető volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(472)
Majoross Gergely Szapporóban játékosként átélhette a katarzist, most másodedzőként megtapasztalta, milyen az, amikor a válogatott egy...
(483)
Ladányi Balázs és Szuper Levente korábbi válogatott jégkorongozókkal, valamint skype-on Ráduly Róbert Kálmánnal, Csíkszereda polgármesterével...
(658)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:00
Tenisz
WTA-torna, Eastbourne (benne: Babos - Radwanska) A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:35
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.