rss
Hírek - Jégkorong
(128)
Szélig Viktorral, a Fehérvár AV19 sportmenedzserével beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Gebei Péter profi játékvezető volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(245)
Papp Kristóf jégkorongozóval beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(214)
Jégkorong-válogatottunknak jelenleg csak másodedzője van, kapitánya nincs. A Sport24 Majoross Gergellyel elemezte a magyar hoki jelenlegi...
(119)
Gazda Albert újságíró volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(178)
Vas János válogatott jégkorongozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(179)
Vay Ádám, a Quad City Mallards jégkorongozója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(237)
A korábbi válogatott játékos két évtizedig meghatározó tagja volt a hazai jégkorongnak, nem is csoda, hogy a szurkolók vastapssal köszönték...
(242)
Nagy Krisztián válogatott jégkorongozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(340)
Hoffmann Attila korábbi válogatott jégkorongozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(252)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
14:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
19:00
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.