rss
Hírek - Judo
(193)
A férfi cselgáncsozók meccsei egy perccel rövidebbek lesznek, valamint két érték marad a pontozásnál.
Karakas Hedvig cselgáncsozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(333)
Hangyási László cselgáncs mesteredző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(458)
Bor Barna, az Atomerőmű SE cselgáncsozója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(586)
Gercsák Szabinának a derekával voltak problémái, de így is megnyerte a cselgáncsozók U23-as Európa-bajnokságát Tel-Avivban.
(172)
Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó volt Baumstark Tibor műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(587)
Karakas Hedvig cselgáncsozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(3227)
Ungvári Attila futással piheni ki magát az előtte álló feladatokra, miután hétvégén megnyerte a cselgáncsozók tallinni European Open...
(826)
Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(902)
Sem a női, sem a férfi magyar judo válogatott nem küzdhetett éremért a Montpellierben zajló Európa-bajnokság csapatversenyén. A férfiak...
(1960)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
20:30
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina-Torino A program élőben látható
23:00
Tenisz
WTA-torna, Acapulco A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.