Videók - Kosárlabda
Csak Euroliga-játékosokból egy komplett kezdő ötöst ki tudott volna állítani Meo Scahetti az olasz kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya a magyarok elleni világbajnoki selejtezőre. Talán a nagy nevek –Datome, Melli, Brooks - egy picit meg is fogták fiatal játékosainkat a meccs elején. Aztán az ismét klasszis teljesítményt nyújtó 25 pontos Vojvoda Dávid vezetésével kiegyenesedett a csapat, de végül 69-63-ra nyert Debrecenben a csoport egyik favoritja.
Videó lejátszása (15)
Székely Norbert szövetségi kapitány volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (6)
Székely Norbert szövetségi kapitány volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (18)
A mérkőzés, amit egyszer sem kellett volna megrendezni, mégis ötödször került rá sor. A Győr és a Sopron női kosarasainak összecsapásán az öt éve elhunyt Tapodi Péter klubigazgatóra és Fűzy Ákos vezetőedzőre emlékeztek a Rába-parton.
Videó lejátszása (29)
A magyar női kosárlabda-ligában szeretne jól szerepelni az Aluinvent DVTK csapata. A keret újjá alakult, de még nincs teljesen kész. A csapat gerincét a rutinos magyar válogatott játékosok alkotják, kiegészülve néhány minőségi külföldi igazolással.
Videó lejátszása (28)
Versenyfutás a magyar kosárválogatott edzésén, és versenyfutás a VB-selejtező tabelláján. Előbbi már a levezetés része, utóbbi viszont még csak most kezdődik majd. A sikerrel vett első selejtezőkör után ugyanis most jön a második. Hozott pontokkal és új ellenfelekkel. A magyarok ugyan a 6. helyről várják a rajtot, de a verseny egyáltalán nem lefutott.
Videó lejátszása (37)
Ha nyár, akkor táborozás. Ha táborozás, akkor sporttábor. A komoly játékosmúlttal rendelkező Fodor-testvérpár úgy döntött, hogy elindítja saját Ballaton Camp elnevezésű kosárlabdatáborát.
Videó lejátszása (56)
Keller Ákos szerint nem igazán sikerültek a távoli dobások és a lepattanózások, ezért tudtak biztosan nyerni a litvánok
Videó lejátszása (61)
A cél a fejlődés gyorsítása, és ezzel annyi előrelépést tudnak elérni egy hónap alatt, mint ha eszközök használata nélkül dolgoznának fél évig.
Videó lejátszása (602)
Tekintsék meg honlapunkon Euroliga Magazinunk különkiadásának legújabb epizódját!
Videó lejátszása (90)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
05:00
Tenisz
WTA-torna, Szöul A program élőben látható
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
08:50
Tenisz
WTA-torna, Kanton A program élőben látható
18:40
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
18:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Fiorentina A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
04:00
Tenisz
WTA-torna, Tokió A program élőben látható
10:30
Tenisz
WTA-torna, Tokió A program élőben látható
18:15
Jégkorong
szlovák Extraliga, DVTK Jegesmedvék - HK Orange A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
07:00
Tenisz
WTA-torna, Kanton A program élőben látható
09:00
Tenisz
WTA-torna, Szöul A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.