rss
Hírek - Magyar labdarúgás
(1018)
Kiss László korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Pölöskei Gábor, az FTC korábbi labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(352)
Dr. Tahon Róbert, az UTE elnökségi tagja volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1854)
Nagy Dávid, a Felvidéki Labdarúgó Egyesület alelnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a...
(457)
Vadócz Krisztiánnal, a Kitchee SC labdarúgójával beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában,...
(1448)
Felipe Matos, a ZTE FC megbízott vezetőedzője volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1282)
Újpesten a címervitában és a gárda formájában is fordulat állt be. A futballcsapat vezetőségének 30 napja van megszüntetni az új...
(229)
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(4279)
Hrutka János korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(381)
Balajcza Szabolcs, a BFC Siófok labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1687)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
12:10
Labdarúgás
Serie A TIM, Hellas Verona - AC Milan A program élőben látható
14:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Bologna - Juventus A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Benevento - SPAL A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, Lyon - Marseille A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina - Genoa A program élőben látható
17:00
Labdarúgás
Ligue 1, Nice - Bordeaux A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Atalanta - Lazio A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
14:25
Labdarúgás
belga bajnokság, Club Brugge - Anderlecht A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
belga bajnokság, Charleroi - Genk A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.