rss
Hírek - Magyar labdarúgás
(36)
Laczkó Mihály FIFA-licences játékosügynök volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
A magyar válogatott középpályása elmondta, hogy a kazahok is a jövőt építik, és nagy lehetőséget látnak a Nemzetek Ligájában.
(158)
Zoran Kuntics labdarúgóedző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(771)
Schiffer András ügyvéd volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(327)
A most debütáló szövetségi kapitány mellett Ugrai Roland és Elek Ákos is nyilatkozott a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzés előtt.
(299)
Babócsy András, az Újpest FC kapusedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1420)
A Ferencváros a hajrában őrölte fel a felcsútiakat az NB I 23. fordulójában. A DIGI Sport híradójának a főszereplők értékelték...
(103)
A Ferencváros két hajrában szerzett góllal győzte le a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga 23. fordulójában, a Videoton is megszenvedett...
(216)
A felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt futballedző óriási dolognak tartja, hogy a szülők mind emberileg, mind szakmailag megbíznak...
(683)
Sebők Vilmos korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(641)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
16:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
16:00
Tenisz
WTA-torna, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
20:40
Kosárlabda
Euroliga, Unicaja Málaga - Barcelona A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.