rss
Hírek - Magyar labdarúgás
(4)
Oláh Lóránt, a Budafoki MTE labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
A Videoton gárdája hátrányból fordítva 5-1-gyel küldte haza az Újpestet a magyar labdarúgó NB I 20., első tavaszi fordulójában....
(288)
Anzsi Mahacskala, Porto, Werder Bremen – három klub három különböző topbajnokságból, egy összekötő kapoccsal: a téli átigazolási...
(14)
A Paks egyszer döntetlent játszott, a többi felkészülési találkozóján győzött. Csertői Aurél vezetőedző szerint mentális erővel...
(262)
Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(394)
Márton Gáborral, a PMFC vezetőedzőjével beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(442)
Kylian Hazard, az Újpest FC labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(2286)
Az új vezetőedző, Disztl László és a vele érkező szakmai stáb szeretné, ha az NB II-es gárda méltóképpen képviselné a várost.
(826)
Kanta József, az MTK Budapest labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(428)
Urbányi István, a Gyirmót FC Győr vezetőedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(3210)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
08:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
16:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.