rss
Hírek - Magyar labdarúgás
(353)
Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér - tartja a mondás. Úgy tűnik, ez az újpesti labdarúgóknál is igaz. Míg a csapat a következő szezonra készül, addig a vezetőség a keret megerősítésén dolgozik.
Mészöly Géza, az ETO FC Győr vezetőedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(397)
Nagy Tamással, a ZTE FC vezetőedzőjével beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(888)
Bognár István, az MTK Budapest labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(530)
Németh Krisztián, az FC DAC 1904 sportigazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(2200)
Holender Filip és Djordje Kamber, a Budapest Honvéd FC labdarúgói voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító...
(625)
A korábbi válogatott kapus, Szendrei József szerint hiába a létszámemelés, a mieinknek akkor sincs több esélye kijutni a világbajnokságra.
(176)
Hidi Patrik, a Real Oviedo labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(981)
Újvári Gábor, a Mészöly Focisuli szakmai alelnöke, valamint Kreisz Attila és Olti Miksa voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei...
(1011)
Gyenei Zoltánnal beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(2712)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
16:30
Sárkányhajó-világbajnokság
A program élőben látható
18:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.