Videók - Motorsport
„Itt nem a sebesség a fontos” – Na, ilyet sem hallottunk még Talmácsi Gábor szájából, de nem is volt még olyan motoros esemény Magyarországon, mint amilyen a március 29-i X-Trial világbajnokság döntője lesz, a Papp László Sportarénában.
Videó lejátszása (93)
Műsorunk meghívást kapott Drapál János születésének 70. évfordulójára rendezett megemlékezésre, melyen Drapál Ferenccel és Talmácsi Gáborral beszélgettünk a „Drapál örökségről”. A BMW és a SUZUKI regionális marketing igazgatói az előző évi eladásokról és az idei tervekről meséltek nekünk. Herczeg Balázs „Mókus” tanítványával és egyben versenyző társával Podani Milánnal érkezett az alkalmi forgatási helyszínre, ahol erről az ellentmondásos helyzetről kérdeztük őket. Műsorunk végén bemutatjuk a Go Bike Magazin új printmédia partnerét a Motor&Verda magazint, ahol a későbbiekben nyomtatott formában is találkozhatnak velünk nézőink.
Videó lejátszása (82)
Januári adásunkban egy Suzuki GSX-S 750 nyergében és annak tesztjével visszaidéztük 2017 nyarát. Ellátogattunk a téli Hungaroringre, ahol Herczeg Balázs „Mókus” stuntrider megmutatta, milyen egy mai betyár. Műsorunk végén Kutrik Zsomborral beszélgettünk az idén induló Supersport 300-as versenysorozat előkészületeiről, valamint megszólaltattuk Lévay Károlyt – a MAMI Szakközépiskola igazgatóját, a MAMI Kupa főszervezőjét – aki értékelte a 2017-es bajnokságot és mesélt nekünk a 2018-as tervekről.
Videó lejátszása (59)
Horváth Lajos újonc volt 2017-ben a Dakaron, és a verseny már a harmadik szakaszon kifogott a magyar motoroson, így fel kellett adnia. A versenyző beszélt a tavalyi élményeiről, valamint arról, hogyan készült az idei megmérettetésre.
Videó lejátszása (90)
Kecskés Tamás, a H-Moto Team motorversenyzője és Rizmayer Gábor sportigazgató voltak Zelinka Ildikó műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (86)
Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (141)
Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (125)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
16:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
16:00
Tenisz
WTA-torna, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
20:40
Kosárlabda
Euroliga, Unicaja Málaga - Barcelona A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.