Német labdarúgás
BUNDESLIGA, OSZTÁLYOZÓ
2018. május 21. 22:29, hétfõ

A Wolfsburg folytathatja az első osztályban

Megőrizte élvonalbeli tagságát a Wolfsburg együttese, miután az osztályozó visszavágóján 1-0-ra nyert a Holstein Kiel otthonában, és így 4-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot.
(fotó: Reuters)

A Wolfsburg várhatta előnyről a visszavágót, miután múlt csütörtökön a párharc első felvonásán 3-1-re nyert hazai pályán. A Kiel helyzete sem volt azonban teljesen reménytelen a mérkőzést megelőzően, köszönhetően Kingsley Schindler idegenben szerzett góljának.

Izgalmasan indult a találkozó, hiszen mindkét oldalon adódtak lehetőségek. Sőt, a vendégek a 17. percben egy szép támadás végén Yunus Malli révén meg is szerezték a vezetést, ám miután Divock Origi lesen volt a lövés pillanatában, és ezzel zavarta a hazaiak kapusát, a játékvezető a videóbíró segítségével végül nem adta meg a találatot.

A második félidőt ugyan nagy rohamokkal kezdte a Kiel, ám ennek ellenére sem sikerült faragni hátrányából. A 75. percben aztán végleg eldőlt minden, miután egy szögletet követően Robin Knoche fejesével előnybe került a Wolfsburg. Az eredmény a hátralevő időben már nem változott, így a farkasok kettős győzelemmel őrizték meg élvonalbeli tagságukat.

BUNDESLIGA, OSZTÁLYOZÓ
Holstein Kiel - Wolfsburg 0-1
A Wolfsburg 4-1-es összesítéssel nyerte meg a párharcot
 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.