Német labdarúgás
LABDARÚGÁS, BUNDESLIGA
2018. május 22. 12:04, kedd

Megvan Stöger utódja a Dortmundnál

A német labdarúgó-bajnokságban vitézkedő Borussia Dortmund hivatalos honlapján és közösségi oldalain informálta a nemzetközi sportsajtót arról, hogy a következő szezontól Lucien Favre irányítja a csapatot.
(fotó: bvb.de)

A BVB az előző szezont remekül kezdte, ám azt követően hatalmas visszaesés következett, amiért a vezetőség menesztette Peter Boszt. A gárda irányítását így december 10-én Peter Stöger vette át, aki az idény végére megszerezte a negyedik, Bajnokok Ligája-indulást érő helyet a sárga-feketékkel. Május 12-én azonban biztossá vált, hogy nem marad a dortmundi kispadon.

Az „utód” bejelentésére azonban nem kellett sokat várni, hiszen kedden fény derült arra, hogy nyártól a legutóbb a Nice-nél dolgozó, Mario Balotelliékkel a 2016/17-es bajnoki évadban bronzérmet szerző Lucien Favre lesz az együttes vezetőedzője. A svájci tréner számára – aki 2020-ig szóló szerződést kötött új kenyéradójával – egyébként nem ismeretlen terep a Bundesliga, hiszen korábban a Mönchengladbach és a Hertha mestereként összesen hat éven át dolgozott a német élvonalban.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
17:30
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
17:45
Jégkorong
szlovák Extraliga, DVTK Jegesmedvék - Trencín A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.