rss
Hírek - Podcast
(8)
Oláh Lóránt, a Budafoki MTE labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Fábián Kristóf és Spéth Norbert muay thai versenyzők, valamint Jászka Krisztián edző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI...
(0)
Détári István kapusedző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(0)
Bánhidi Ákos szövetségi edző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(0)
Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(394)
Serényi Péter volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(389)
Molnár Péter nemzetközi játékvezető volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(372)
Márton Gáborral, a PMFC vezetőedzőjével beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(442)
Takács Áron, a Face Team alapítója, Magyar Tamás, a Face Team akrobatikus kosárlabdázója, valamint Malik Anna, a Face Team labdazsonglőre...
(400)
Risztov Éva olimpiai bajnok úszó volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(450)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
08:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
16:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.