rss
Hírek - Podcast
(405)
Varga Tamás, a Statzup Kft. alapítója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Smahulya Ádám, a Nemzeti Sport újságírója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(952)
Bánki Erik országgyűlési képviselő volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(810)
Benedek Tibor, az UVSE szakmai igazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(438)
Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1532)
Kercsó Árpád, az FTC utánpótlás edzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(372)
Novák Ferenc, az Érdi VSE elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(544)
Nehéz döntést hozott meg Zubai Szabolcs a magyar férfi kézilabda-válogatott egyik motorja, aki 13 éven keresztül bizonyított a nemzeti...
(1132)
A héten Nagy Viktor barátunkat láttuk újra vendégül, akivel elsősorban Olaszországban kalandoztunk, illetve az elmúlt hét két legkatasztrofálisabb...
(434)
Oláh Lóránt, a Budafoki MTE labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1922)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
20:30
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina-Torino A program élőben látható
23:00
Tenisz
WTA-torna, Acapulco A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.