rss
Hírek - Podcast
(381)
Hrutka János korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Tóth Márton, az A-Híd OSC Újbuda vízilabdázója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(155)
Balajcza Szabolcs, a BFC Siófok labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1688)
Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója, Böőr Zoltán klubmenedzser és Dr. Dzodzoglu Sziderisz operatív igazgató voltak Szombathy...
(2033)
Soós Imre, az ETO FC Győr szakmai igazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(734)
Tromposch Ádám, a madridom.hu szerkesztője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(2082)
Dr. Muszbek Mihály sportközgazdász volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1015)
Karakas Hedvig válogatott cselgáncsozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(208)
Molnár-Bánffy Kata, a magyar csapat phjongcshangi sajtóattaséja volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában,...
(153)
Nikolics Nemanjával, a Chicago Fire labdarúgójával beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában,...
(813)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
12:10
Labdarúgás
Serie A TIM, Hellas Verona - AC Milan A program élőben látható
14:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Bologna - Juventus A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Benevento - SPAL A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, Lyon - Marseille A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina - Genoa A program élőben látható
17:00
Labdarúgás
Ligue 1, Nice - Bordeaux A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Atalanta - Lazio A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
14:25
Labdarúgás
belga bajnokság, Club Brugge - Anderlecht A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
belga bajnokság, Charleroi - Genk A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.