rss
Hírek - Podcast
(467)
Dévényi Jánossal, a Kisvárda Master Good SE vezetőedzőjével beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Ferenczi Attila szakíró, tradíciókutató volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1198)
Kovács Péter, a Vasas SC vezetőedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(828)
Deutsch Tamás, az MTK elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1664)
Először az adás történetében nem négy fal közül jelentkezünk, hanem egyenesen Bolognából, a Stadio Renato dall’Arából, ahol a...
(81)
Kenderesi István, a válogatott külföldi megfigyelője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a...
(376)
Sugár Tímea, az Alba Fehérvár KC kapusedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(443)
Wossala György, az Európai Vitorlás Szövetség tiszteletbeli elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító...
(320)
Mayer László, a PannonBajor.hu szerkesztője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(480)
Szalai Attilával, a Rapid Wien II labdarúgójával beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában,...
(386)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
08:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
16:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.