Videók - Podcast
Planéta Szimonetta, a Chambray Touraine Handball kézilabdázója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (17)
Bozsik Józseffel, a Nyíregyháza Spartacus FC edzőjével beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (14)
Tóth Bálint, a Budafoki MTE vezetőedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (18)
Bajai András, a Magyar Sí Szövetség elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (14)
Zala György, a férfi vízilabda-válogatott erőnléti edzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (13)
Szondy Zoltánnal, az FK Csíkszereda elnökével beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (14)
Lóránt Péter, az Alba Fehérvár kosárlabdázója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (4)
Bóné Zoltán, a Nemzeti Versenysport Szövetség főtitkára volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (4)
Hidi Patrikkal, a Real Oviedo CF labdarúgójával beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (6)
Babócsy András kapusedző, a Stadler FC korábbi labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (9)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
18:20
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, St. Étienne - Strasbourg A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:00
Tenisz
Davis Kupa, döntő, Franciaország - Belgium A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
skót bajnokság, Dundee - Rangers A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
18:40
Kosárlabda
Euroliga, Fenerbahce - Himki Moszkva A program élőben látható
20:40
Kosárlabda
Euroliga, Unicaja Málaga - CSZKA Moszkva A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.