Videók - Podcast
Bardi Gyöngyi és Dr. Bánhegyiné Radó Lúcia korábbi válogatott röplabdázók voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (30)
Stier Gábor újságíró volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (10)
Fürjes Balázs kormánybiztos és Horváth Gabriella, az MKSZ nemzetközi ügyekért felelős főtitkárhelyettese volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (12)
Holender Filip és Djordje Kamber, a Budapest Honvéd FC labdarúgói voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (12)
Hidi Patrik, a Real Oviedo labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (12)
Gyenei Zoltánnal beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (13)
György Péter Bruno producer volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (9)
Újvári Gábor, a Mészöly Focisuli szakmai alelnöke, valamint Kreisz Attila és Olti Miksa voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (11)
A csoportmeccsek első körének végeztével végre a podcastban is megkezdődik a világbajnokság eseményeinek kibeszélése, amiben Marosi Gergely, a Nemzeti Sport On-line munkatársa volt ezúttal segítségünkre. A tematika eléggé csapongósra sikeredett, hosszan beszélgettünk kezdésképpen például a Football Manager című, méltán híres/hírhedt játékról is, de azért nagyjából minden nagy esélyesre és érdekesebb eseményre kitértünk – reményeink szerint!
Videó lejátszása (71)
Jaroslaw Bajaczyk, a budapesti Lengyel Intézet igazgatóhelyettese volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (79)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
14:30
Tenisz
WTA-torna, Birmingham, döntő A program élőben látható
16:30
Tenisz
WTA-torna, Birmingham, páros döntő: Babos/Mladenovic - Mertens/Schuurs A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
12:00
Tenisz
WTA-torna, Eastbourne A program élőben látható
16:30
Tenisz
WTA-torna, Mallorca, döntő A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.