Videók - Podcast
Tursics Krisztián, a Csata DSE kosárlabdaedzője és Pálinkás Enikő, kosárlabdázó voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (7)
Tiszeker Ágnes, a MACS ügyvezető igazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (8)
Horváth János szövetségi edző és Baksa Benedek, az UVSE vízilabdázója voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (4)
Kecskés Ákossal, az LKS Nieciecza labdarúgójával beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (11)
Horváth Zsolt, a Professional Footballers Agency vezetője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (8)
Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Emlékév Testület igazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (5)
Dr. Kotsis Attiláné, korábbi szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (7)
Simon Balázs, az ALBA Fehérvár ügyvezető igazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (11)
Mészáros Ábel, a Bundesligafanatic bloggere volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (12)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
17:45
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
06:30
Tenisz
WTA-torna, Vuhan, ÉLŐ A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
07:00
Tenisz
WTA-torna, Taskent A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.