Videók - Podcast
A szezonzáró Overtimeban egy hölgy volt a vendégünk. Garajszki Bea a Budapest Titans alelnöke és a hétvégi I. Lupa Beach Flag Kupa egyik főszervezője. Azonban nem a másik nem szerepeltetése a legnagyobb dobásunk utolsó júliusi adásunkban. Kezdetként egy rövid helyszíni beszámoló a XI. FEZEN Pannon Bowl mérkőzéséről, ahol az Overtime stábja végre csak pihent és élvezte az amerikai futballt! A folytatásban pedig flag foci, válogatott tryout és újra egy kis játék. A mostani kérdésünkre helyes választ küldők között egy dedikált Meskó Zoltán könyvet sorsolunk ki! Szarka Andris kérdésre a választ a hfl@digisport.hu email címre várjuk!!!
Videó lejátszása (33)
Túl vagyunk a XII. Hungarian Bowlon, ami remekül sikerült. Panaszra nem lehetett okunk, hiszen a Miskolc Steelers-Budapest Cowbells döntő méltó ünnepe volt a magyar amerikaifutballnak. A HFL tehát véget ért, szomorkodni azonban még nincs okunk, hiszen a mostani hétvége is tartogat még parázs összecsapásokat. Szombaton a székesfehérvári First Fielden rendezik meg a Pannon Bowl, ahol a Fehérvár Enthroners a Budapest Eagles csapatával találkozik. Vasárnap pedig a nyíregyházi Duna Bowlban a két veretlen, vagyis a Nyíregyháza Tigers és a Szombathely Crushers meccsel a Div. II. bajnoki címért. A mai podcastben a Magyar Amerikai Futball Szövetség alelnöke, Dr. Bóka Viktor volt a vendégünk, akivel az idei szezonról, a jövőről és a fehérvári fociról is beszélgettünk. Aki szeretne mérkőzésre jönni velünk szombaton, annak csak annyi a dolga, hogy megválaszolja Katona Dani kérdését a hfl@digisport.hu email címre és máris megnyerte a páros VIP belépőt!!!
Videó lejátszása (66)
Kovács Béla, a Szigethalom SC szakmai vezetője és Gazdag Tamás klubmenedzser voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (30)
Lang Ádám, a Dijon FCO labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (33)
Cseperkáló Péter, a Budapest Cowbells játékosa és Károly Máté, a Miskolc Steelers játékosa voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (28)
Salvatore Schillaci korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (28)
Balásy Zsolt pénzügyi elemző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (27)
Szarka úr hangjától kiakadt a keverőnk, a hanghibákért előre elnézést kérünk! A hétvégi HFL elődöntők legvitatottabb és legnagyobb visszhangot kapó jelenete Troy Rice szabálytalansága volt Bencsics Márkkal szemben, így természetesen podcastünkben is kiemelt figyelmet fordítottunk ennek az esetnek. Vendégünk ugyanis Breznay Endre volt, a tavalyi év legjobb játékvezetője és az Első és 10 állandó vendége és szakértője, aki elmagyarázta, hogy vajon jó ítélet született-e Rice kiállításánál és eltiltásánál. Természetesen ezen túl is átbeszéltük az elődöntők eseményeit, a Cowbells dominanciáját és a Heroes gyengébb játékát, valamint a Wolves-Steelers kérdőjeles döntéseit az utolsó negyedből. Ha az adás végéig velünk maradtok, akkor pedig nyerhettek is páros belépőt a XII. Hungarian Bowlra, illetve páros VIP belépőt a Pannon Bowlra.
Videó lejátszása (54)
Horváth Nikolett, a Győri Audi ETO KC kézilabdázója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (19)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
10:00
Tenisz
WTA-torna, Nancsang A program élőben látható
20:25
Labdarúgás
Belga bajnokság, Royal Antwerp-Anderlecht A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
11:00
Tenisz
WTA-torna, Bastad A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
12:10
Autósport
FIA F3, Spa, 1. futam A program élőben látható
15:35
Autósport
FIA F3, Spa, 2. futam A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.