rss
Hírek - Reggeli Start
(391)
Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Serényi Péter volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(387)
Molnár Péter nemzetközi játékvezető volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(371)
Márton Gáborral, a PMFC vezetőedzőjével beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(441)
Takács Áron, a Face Team alapítója, Magyar Tamás, a Face Team akrobatikus kosárlabdázója, valamint Malik Anna, a Face Team labdazsonglőre...
(400)
Kylian Hazard, az Újpest FC labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(2286)
Termány Rita, az MTK Budapest kézilabdázója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1786)
Mokány Lajos, a csakfoci.hu főszerkesztője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(860)
Juhász Ádámmal, a Grundfos Tatabánya KC kézilabdázójával beszélgetett Skype-on volt Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító...
(343)
Risztov Éva olimpiai bajnok úszó volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(450)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
08:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
16:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.