rss
Hírek - Reggeli Start
(480)
Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Pinte Attilával, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás másodedzőjével beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító...
(319)
Lasztoméry András, a BVB Fanclub Ungarn tagja volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(541)
Horváth Attila, az FTC vezetőedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(194)
Dúró Dóra, a Jobbik képviselője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(782)
Sike Józseffel, a PannErgy MVLC vezetőedzőjével beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában,...
(145)
Kiss László korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1056)
Pölöskei Gábor, az FTC korábbi labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(377)
Dr. Tahon Róbert, az UTE elnökségi tagja volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1972)
Mocsai Tamás, a NEKA ügyvezetője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(346)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
17:45
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.