rss
Hírek - Reggeli Start
(953)
Salvatore Schillaci korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Lang Ádám, a Dijon FCO labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(2229)
Kovács Béla, a Szigethalom SC szakmai vezetője és Gazdag Tamás klubmenedzser voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport...
(2697)
Cseperkáló Péter, a Budapest Cowbells játékosa és Károly Máté, a Miskolc Steelers játékosa voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei...
(542)
Laczkó Mihály, az MLSZ korábbi elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(659)
Balásy Zsolt pénzügyi elemző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1567)
Lencse László, az MTK Budapest labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(758)
Monoki Lehel, a DIGI Sport kommentátora volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(962)
Bódog Tamással, a DVTK szakmai igazgatójával beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a...
(528)
Bíró Attila szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(335)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
01:00
Tenisz
ATP Masters, Cincinnati A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP Masters, Cincinnati A program élőben látható
22:45
Labdarúgás
Spanyol Szuperkupa, Real Madrid - Barcelona A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
00:00
Tenisz
WTA-torna, Cincinnati A program élőben látható
17:00
Tenisz
WTA-torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.