rss
Hírek - Reggeli Start
(893)
Salvatore Schillaci korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Lang Ádám, a Dijon FCO labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(2170)
Kovács Béla, a Szigethalom SC szakmai vezetője és Gazdag Tamás klubmenedzser voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport...
(2654)
Cseperkáló Péter, a Budapest Cowbells játékosa és Károly Máté, a Miskolc Steelers játékosa voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei...
(502)
Laczkó Mihály, az MLSZ korábbi elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(623)
Balásy Zsolt pénzügyi elemző volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1521)
Lencse László, az MTK Budapest labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(694)
Monoki Lehel, a DIGI Sport kommentátora volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(893)
Bódog Tamással, a DVTK szakmai igazgatójával beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a...
(473)
Bíró Attila szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(298)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
10:00
Tenisz
WTA-torna, Nancsang A program élőben látható
20:25
Labdarúgás
Belga bajnokság, Royal Antwerp-Anderlecht A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
11:00
Tenisz
WTA-torna, Bastad A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
12:10
Autósport
FIA F3, Spa, 1. futam A program élőben látható
15:35
Autósport
FIA F3, Spa, 2. futam A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.