rss
Hírek - Reggeli Start
(1878)
Sallói Dániellel, a Sporting Kansas City labdarúgójával beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Remili Mohamed, a Vasas FC labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(700)
Bajusz Gergő, a Pick Szeged kézilabdázója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1454)
Mihók Attila, a Dunaújvárosi Egyetem - MAARSK Graphics vezetőedzője és Kasó Orsolya vízilabdázó voltak Szombathy Pál műsorvezető...
(309)
Daru Bencével, a Paksi FC labdarúgójával beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(548)
Szilágyi István korábbi válogatott kézilabdázó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(279)
Fürjes Balázs, a Budapest 2024 vezetője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(869)
Iváncsik Gergővel, a Telekom Veszprém kézilabdázójával beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában,...
(3778)
Márton Anna kardozó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(301)
Paunoch Péter FIFA-licences játékosügynök volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1050)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
20:30
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina-Torino A program élőben látható
23:00
Tenisz
WTA-torna, Acapulco A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.