rss
Hírek - Reggeli Start
(510)
Kaszó Klára, a Magyar Sí Szövetség ügyvezető elnöke volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Dávid Petra személyi edző volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(303)
Fricz Botond snowboardossal beszélgetett skype-on Zelinka Ildikó műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(106)
Most jöjjön egy igazi téli mese hús-vér szereplőkkel. Egy Barcelonában élő szombathelyi fiatalember és egy szombathelyi család első...
(131)
Bienerth Gusztáv, az úszó szövetség elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(326)
Szűcs Levente, a BVSC-Zugló vezetőedzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(142)
Göröcs János korábbi válogatott labdarúgó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(388)
Simon Béla és Juhász Adrián Európa-bajnok evezősök és Kup László, a Pénzügyőr SE sportszervezője voltak Szombathy Pál műsorvezető...
(158)
Kovács Péter korábbi válogatott kézilabdázó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(245)
Tömösvári Bálinttal, a Budapest Honvéd FC labdarúgójával beszélgetett skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító...
(224)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.