Röplabda
RÖPLABDA, KÖZÉP-EURÓPAI KUPA, 2. FORDULÓ
2016. december 27. 21:25, kedd

Nem sikerült visszavágnia a Békéscsabának - VIDEÓVAL

Vereséggel kezdte a a női röplabda Közép-európai Kupa (MEVZA Cup) 2. fordulóját a Linamar-Békéscsabai RSE, miután a márciusi fináléhoz hasonlóan három szettben kikapott a szlovén Calcit Ljubljana csapatától.

Keddtől csütörtökig Békéscsabán rendezik a női röplabda Közép-európai Kupa, más néven MEVZA Cup 2. fordulóját, ahol a hazaiak mellett a Vasas és a címvédő Calcit Ljubljana méri össze erejét. Már az első nap rögtön egy pikáns összecsapást rendeztek, hiszen a békéscsabaiak azzal a Ljubljanával kezdtek, akik ellen a legutóbbi kiírásban elbukták a Final Four döntőjét.

A mieink nagyon jól kezdték az idei sorozatot, hiszen első két mérkőzésüket megnyerték a rangos nemzetközi kupában, ám ehhez képest az idei első hazai meccs a sorozat címvédője ellen nagyon rosszul indult, hiszen a szlovénok könnyen, 25-21-re behúzták az első szettet.

A másodikat is a Ljubljana kezdte jobban, és egy 6-1-es sorozattal hiába jött vissza a szettbe a magyar bajnok, ezután ismét sokat rontottak a csabaiak, amit a vendégek kegyetlenül ki is használtak és elléptek 2:0-ra.

Végül nemhogy a visszavágás, sajnos még a szépítés sem jött össze a Békéscsabának, ugyanis a belga, bolgár és szerb légiósokkal, valamint szlovén válogatott játékosokkal felálló Calcit Ljubljana a harmadik szettet is behúzta, és három meccs után is száz százalékos a sorozatban.

A békéscsabai második forduló hátralévő találkozóit is élőben láthatják a DIGI Sport 1-en: szerdán a Ljubljana a Vasassal találkozik, csütörtökön pedig a két magyar együttes mérkőzik meg egymással.

A MÉRKŐZÉS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

RÖPLABDA, KÖZÉP-EURÓPAI KUPA, 2. FORDULÓ
Linamar-Békéscsabai RSE - Calcit Ljubljana 0:3


 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg, döntő A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.