Röplabda
RÖPLABDA, KÖZÉP-EURÓPAI KUPA, 2. FORDULÓ
2016. december 28. 19:55, szerda

A Vasas sem bírt a Ljubljanával, de legalább szettet nyert - VIDEÓVAL

Ahogyan kedden a Békéscsaba, úgy szerdán a Vasas is vereséget szenvedett a Calcit Ljubljana együttese ellen a női röplabda Közép-európai Kupa, más néven MEVZA Cup 2. fordulójában. A fővárosiak azonban büszkék lehetnek magukra, hiszen egy szettet nyertek a szlovén gárda ellen.

Keddtől csütörtökig Békéscsabán rendezik a női röplabda Közép-európai Kupa, más néven MEVZA Cup 2. fordulóját, ahol a hazaiak mellett a Vasas és a címvédő Calcit Ljubljana méri össze erejét. Már az első nap rögtön egy pikáns összecsapást rendeztek, hiszen a békéscsabaiak azzal a Ljubljanával kezdtek, akik ellen a legutóbbi kiírásban elbukták a Final Four döntőjét. Nos, a szlovén együttes ezúttal is legyőzték a csabaiakat.

A második napon a Vasas mérte össze erejét Calcit gárdájával. Az első felvonásban a magyar együttes nem tudott ellenfele lenni riválisának. Ezt a szettet 25-14re nyerte a szlovén alakulat. A másodikban a magyar együttes már sokkal koncentráltabban és bátrabban röplabdázott, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis a második játékrészt már csak egy kevéssel 25-23-ra veszítette el az Óbuda.

A folytatásban aztán még tovább tudott fejlődni a magyar csapat, amely olyannyira meglepte ellenfelét, hogy 25-19-re megnyerte a harmadik szettet. A negyedik játszmában aztán már összeszedte magát a szlovén együttes, 25-18-ra meg is nyerte azt, a meccset pedig 3:1-re. A Vasasnak azonban nincs miért szégyenkeznie, hiszen remekül helytállt. A torna utolsó mecsét csütörtökön a Vasas és a Békéscsaba játssza, természetesen azt a meccset is megmutatjuk 17:55-től a DIGI Sport 1-en.

A NEGYEDIK SZETT:
[RELATED VIDEO:1]

RÖPLABDA, KÖZÉP-EURÓPAI KUPA, 2. FORDULÓ
Vasas-Óbuda - Calcit Ljubljana    1:3
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
12:10
Labdarúgás
Serie A TIM, Hellas Verona - AC Milan A program élőben látható
14:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Bologna - Juventus A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Benevento - SPAL A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, Lyon - Marseille A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:55
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina - Genoa A program élőben látható
17:00
Labdarúgás
Ligue 1, Nice - Bordeaux A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Serie A TIM, Atalanta - Lazio A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
14:25
Labdarúgás
belga bajnokság, Club Brugge - Anderlecht A program élőben látható
17:55
Labdarúgás
belga bajnokság, Charleroi - Genk A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.