Röplabda
RÖPLABDA, KÖZÉP-EURÓPAI KUPA, 2. FORDULÓ
2016. december 28. 19:55, szerda

A Vasas sem bírt a Ljubljanával, de legalább szettet nyert - VIDEÓVAL

Ahogyan kedden a Békéscsaba, úgy szerdán a Vasas is vereséget szenvedett a Calcit Ljubljana együttese ellen a női röplabda Közép-európai Kupa, más néven MEVZA Cup 2. fordulójában. A fővárosiak azonban büszkék lehetnek magukra, hiszen egy szettet nyertek a szlovén gárda ellen.

Keddtől csütörtökig Békéscsabán rendezik a női röplabda Közép-európai Kupa, más néven MEVZA Cup 2. fordulóját, ahol a hazaiak mellett a Vasas és a címvédő Calcit Ljubljana méri össze erejét. Már az első nap rögtön egy pikáns összecsapást rendeztek, hiszen a békéscsabaiak azzal a Ljubljanával kezdtek, akik ellen a legutóbbi kiírásban elbukták a Final Four döntőjét. Nos, a szlovén együttes ezúttal is legyőzték a csabaiakat.

A második napon a Vasas mérte össze erejét Calcit gárdájával. Az első felvonásban a magyar együttes nem tudott ellenfele lenni riválisának. Ezt a szettet 25-14re nyerte a szlovén alakulat. A másodikban a magyar együttes már sokkal koncentráltabban és bátrabban röplabdázott, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis a második játékrészt már csak egy kevéssel 25-23-ra veszítette el az Óbuda.

A folytatásban aztán még tovább tudott fejlődni a magyar csapat, amely olyannyira meglepte ellenfelét, hogy 25-19-re megnyerte a harmadik szettet. A negyedik játszmában aztán már összeszedte magát a szlovén együttes, 25-18-ra meg is nyerte azt, a meccset pedig 3:1-re. A Vasasnak azonban nincs miért szégyenkeznie, hiszen remekül helytállt. A torna utolsó mecsét csütörtökön a Vasas és a Békéscsaba játssza, természetesen azt a meccset is megmutatjuk 17:55-től a DIGI Sport 1-en.

A NEGYEDIK SZETT:
[RELATED VIDEO:1]

RÖPLABDA, KÖZÉP-EURÓPAI KUPA, 2. FORDULÓ
Vasas-Óbuda - Calcit Ljubljana    1:3
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.