Spanyol labdarúgás
SPANYOL LABDARÚGÁS
2018. július 08. 13:45, vasárnap

Hierro távozott a spanyolok kispadjáról!

A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a vb-szereplés végeztével már nem Fernando Hierro irányítja a La Furiát. A Real Madrid legendájának utódját még nem jelölték ki.
(fotó: rfef.es)

Mint azt már mindenki tudja, Julien Lopetegui lett a Real Madrid edzője, az RFEF pedig közvetlenül a vb kezdete előtt menesztette a királyiak újdonsült trénerét. Helyére az akkor sportigazgatóként tevékenykedő Fernando Hierrót nevezték ki.

A spanyolok csoportelsőként jutottak tovább a négyesükből, Portugáliát, Iránt és Marokkót megelőzve. A nyolcaddöntőben a házigazda Oroszország ellen esélyesként léptek pályára, de a büntetőpárbajban a házigazda maradt higgadtabb, így Sergio Ramoséknak viszonylag hamar véget ért a világbajnokság.

A Spanyol Labdarúgó Szövetség a Twitteren, valamint a hivatalos weboldalán is megköszönte a munkát Hierrónak, aki a sportigazgatói pozíciót sem fogja betölteni, ugyanis a közlemény szerint újabb kihívásokra vágyik a Real Madrid korábbi csapatkapitánya.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
16:30
Sárkányhajó-világbajnokság
A program élőben látható
19:30
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
13:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.