Spanyol labdarúgás
SPANYOL LABDARÚGÁS
2018. július 08. 20:42, vasárnap

Egy év után visszatér Kínába a Barca brazil válogatott középpályása

A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Kuangcsou Evergrande hivatalos közleményben jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette Paulinhót, a spanyol Barcelona brazil válogatott labdarúgóját.

Az oroszországi világbajnokságon a negyeddöntőben búcsúzó brazil válogatottban öt mérkőzésen egy gólt szerző középpályásnak nem lesz ismeretlen az együttes, ugyanis 2015 és 2017 között az Evergrande csapatát erősítette: 95 tétmérkőzésen 28 gólt szerzett a kínai gárda mezében, és nyert többek között két-két bajnoki címet és kínai Szuperkupát, valamint egy Kínai Kupát, illetve 2015-ben az ázsiai Bajnokok Ligáját is elhódította az együttessel.

A 29 éves játékos tavaly nyáron 40 millió euróért igazolt Kínából a Barcelonához, ahol az elmúlt idényben 49 tétmeccsen összesen 9 gólt szerzett a La Ligában és a Király Kupában is aranyérmes katalán együttesben. Paulinhót egy évre, kötelező vételi opcióval veszi kölcsön korábbi klubja, ahol sajtóhírek szerint évente 15 millió euró lesz a fizetése.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
16:30
Sárkányhajó-világbajnokság
A program élőben látható
19:30
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
13:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.