Spanyol labdarúgás
LABDARÚGÁS, SPANYOL VÁLOGATOTT
2018. július 09. 15:10, hétfõ

Luis Enrique veszi át a La Furia irányítását

A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) hétfői sajtótájékoztatóján megnevezte a válogatott éléről távozó Fernando Hierro utódját, aki nem más, mint a Barcelona korábbi vezetőedzője, Luis Enrique.
(fotó: rfef.es)

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az RFEF vasárnap este közleményben számolt be róla, hogy a jövőben már nem Hierro irányítja a nemzeti csapatot, sőt a sportigazgatói feladatkört sem a Real Madrid korábbi játékosa tölti be az elkövetkezendő időszakban.

Hétfőn pedig arra is fény derült, ki lesz a 2010-es világbajnok új trénere: a gárda dirigálását a Barcelonát 2014 és 2017 között vezető, az együttessel 2015-ben Bajnokok Ligája-elsőséget ünneplő Luis Enrique veszi át – a szakemberrel kétéves szerződést kötöttek az illetékesek. A szövetség vezetői az új sportigazgatót is megnevezték: José Francisco Molina látja majd el az ehhez a poszthoz kapcsolódó teendőket.

További érdekesség, hogy az RFEF tárgyalta a Spanyol Szuperkupa rendszerét is, és arra jutottak, hogy az idén nyáron esedékes finálét (FC Barcelona – Sevilla) az eddigi kettő helyett egy összecsapáson bonyolítják le, méghozzá augusztus 12-én, a tervek szerint Marokkóban.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
17:30
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
17:45
Jégkorong
szlovák Extraliga, DVTK Jegesmedvék - Trencín A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.