Tenisz
TENISZ, WTA-TORNA, EASTBOURNE, NEGYEDDÖNTŐ
2018. június 28. 15:58, csütörtök

A címvédő nagy csatában búcsúzott Eastbourne-ben - VIDEÓVAL

A negyeddöntő jelentette a végállomást Karolína Plísková számára az Eastbourne-ben zajló WTA-tenisztornán, miután három szettben kikapott Arina Szabalenkától.

A SZABALENKA-PLÍSKOVÁ MECCS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

Karolína Plísková egy nehezebb és egy könnyebb csatát volt túl Eastbourne-ben, Anasztaszija Pavljucsenkovát három, Barborá Strycovát két szettben győzte le. Arina Szabalenka ellenben mindhárom eddigi meccsén három játszmát vívott, de két kiemeltet is legyőzött, Julija Görgest és Elise Mertenst.

Az első szettben Szabalenka kétszer lebrékelte Plískovát, ő viszont csak egy játékot vesztett adogatóként. A másodikban 2:2 után viszont Plísková belehúzott, a következő négy játékot ő nyerte, így kiharcolta a döntő felvonást.

A harmadik játszmában Plísková 4:1-re elhúzott, de nem tudta megtartani brékelőnyét, Szabalenka kiharcolta a tie-breaket. Ott a fehérorosz három pontot nyert fogadóként, a cseh ellenben kettőt, így Szabalenka lesz ott a legjobb négy között.

A fehérorosz játékos Agnieszka Radwanskával találkozik az elődöntőben, aki két játszmában búcsúztatta Jelena Ostapenkót.

WTA-TORNA, EASTBOURNE, NEGYEDDÖNTŐ
Szabalenka (fehérorosz) - Ka. Plísková (cseh, 2.) 6:3, 2:6, 7:5
A. Radwanska (lengyel) - Ostapenko (lett, 5.) 6:2, 7:5

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
16:30
Sárkányhajó-világbajnokság
A program élőben látható
18:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:00
Tenisz
WTA-torna, Bukarest A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.