Tenisz
TENISZ, WTA-TORNA, EASTBOURNE, ELŐDÖNTŐ
2018. június 29. 17:06, péntek

Wozniacki szetthátrányból felállva jutott ismét döntőbe Eastbourne-ben! - VIDEÓVAL

Caroline Wozniacki szoros csatában, végül három játszmában múlta felül Angelique Kerbert, az Eastborune-ben zajló WTA-torna elődöntőjében. A finálét szombaton rendezik, ahol Arina Szabalenka ellen kell megküzdenie a világranglista második helyezettjének a trófeáért.
(fotó: Twitter)

A MECCS HAJRÁJA:
[RELATED VIDEO:1]


Wozniacki tavaly is eljutott a döntőbe, ahol végül Karolina Plisková győzte le őt. Idén tehát egyértelműen a győzelem a cél a dán számára, valamint az, hogy tornagyőzelemmel érkezzen Wimbledonba.

Az első szettben azonban egyre távolabb került ez a célkitűzés, ugyanis Kerber kétszer is fogadóként tudott játékot nyerni, saját szerváinál pedig nem hibázott a német hölgy.

A második játszmában Wozniacki magasabb fordulatszámon pörgött, és az első adandó alkalommal elvette a világranglista 11. helyezettjének szerváját, amellyel gyorsan 3:0-s előnyre tett szert. Kerbert ez azonban nem zavarta meg és később visszabrékelte ellenfelét, melynek köszönhetően 5:5-ig fej-fej mellett haladtak a felek.

Ekkor azonban a német játékos ismét fogadóként tudott gémet nyerni és a mérkőzésért szerválhatott. Wozniacki azonban hatalmasat küzdve rövidítésre mentette a második felvonást (még egy meccslabdát is hárítania kellett), ahol meg is nyerte a tie-breaket, így következhetett a mindent eldöntő játszma.

Az utolsó szettben mindkét fél kiválóan adogatott, és mindössze egy brék döntötte el az elődöntőt, ami a torna első kiemeltjének a nevéhez fűződik, így Wozniacki 2017 után ismét döntőt játszhat Angliában.
 

TENISZ, WTA-TORNA, EASTBOURNE, ELŐDÖNTŐ
Wozniacki (dán, 1.) - Kerber (német, 4.) 2:6, 7:6, 6:4

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.